Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ.Α.: «Θα απαντήσουμε όπως αρμόζει σ' αυτούς που διέλυσαν τη χώρα»

6/11/2012
«Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΟΠΥΥ!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Με δελτίο τύπου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (Φ.Σ.Α.) δίνει το «στίγμα» της αντίδρασης του κλάδου, αμέσως μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών στη Βουλή:


"Αθήνα, 6/11/2012


Χωρίς αιδώ και σωφροσύνη, η τρικομματική κυβέρνηση προχωρά ενάντια σε κάθε λογική, στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών, που στα πλαίσια του μνημονίου θα οδηγήσει στην καταστροφή το σύνολο του ελληνικού λαού.


Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του κοινωνικού μας ρόλου, οι φαρμακοποιοί δεχθήκαμε να στηρίξουμε ουσιαστικά το ασφαλιστικό σύστημα των πολιτών, δανειοδοτώντας το ανεπαρκές κράτος και αιμορραγώντας οικονομικά, όταν την ίδια στιγμή τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων επενδύονταν σε τοξικά ομόλογα και κατασπαταλούνταν χωρίς κανέναν έλεγχο.


Έρχονται σήμερα οι… «σωτήρες» του έθνους στο τέλος του 2012, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, να ζητήσουν από τους φαρμακοποιούς επιπλέον χρήματα, όταν οι ίδιοι δεν έχουν πληρώσει τα υπάρχοντα χρέη τους προς αυτούς.


Δε δεχόμαστε να καλύψουμε τον οποιοδήποτε κακό σχεδιασμό και την οποιαδήποτε κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΟΠΥΥ.


Δε δεχόμαστε να οδηγηθούμε στο βωμό, για να εξαγνιστεί το ασφαλιστικό σύστημα και να καλυφθούν όλα τα εσκεμμένα ή μη ατοπήματα των διαχειριστών της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων.


Ο Φ.Σ.Α. θα απαντήσει ανάλογα όπως αρμόζει σε αυτούς που διέλυσαν τα πάντα στη χώρα”.



Σχετικά θέματα:


6/11/2012 - Κ. Λουράντος: «Θα ανατρέψουμε το Μνημόνιο!»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δείχνει ότι η διακοπή της αγωγής οδηγεί σύντομα στο αρχικό βάρος
Ο κλάδος του φαρμάκου επένδυσε 1,5 δισ. ευρώ αξιοποιώντας το






Σχετικά άρθρα

Εγχειρίδιο για την παροχή φροντίδας σε ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Βαλτάς & Σκυλακάκης συμφωνούν στην κατάργηση της κατ΄οίκον διανομής ΦΥΚ
Έχουν ήδη καταγραφεί τραγικά περιστατικά όταν δεν δίνονται δια χειρός φαρμακοποιού
Φ.Σ. Αττικής: Τα κούριερ ακυρώνουν τον φαρμακοποιό
«Η παράκαμψή του τον απαξιώνει και αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία»