Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Πρόσκληση για συμμετοχή εθελοντών φαρμακοποιών

13/9/2024 4:43:04 πμ
Στη γιορτή για την Ημέρα Φαρμακοποιού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης καλεί τους φαρμακοποιούς-μέλη του να λάβουν μέρος ως εθελοντές στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει για την Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο χώρο μπροστά από το Βασιλικό θέατρο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. 


Θα χρειαστούν τουλάχιστον 18 φαρμακοποιοί (6 σε κάθε τρίωρη βάρδια: 10:00-13:00, 13:00-16:00 και 16:00-19:00), οι οποίοι θα ενημερώνουν τους πολίτες για τις υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας, όπως η δωρεάν διάθεση από τα φαρμακεία των self tests για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, οι εμβολιασμοί ενηλίκων, η ορθή χρήση των αντιβιοτικών και για άλλα θέματα υγείας και ευεξίας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 20/09 συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.  


Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παραθέσει ευχαριστήριο δείπνο σε εστιατόριο της πόλης για τους εθελοντές, ενώ το βράδυ της Κυριακής, ο Λευκός Πύργος θα φωταγωγηθεί συμβολικά με πράσινο χρώμα. Η Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού είναι μέρα γιορτής για τους φαρμακοποιούς σε όλο τον κόσμο και ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που τη γιορτάζει ανελλιπώς εδώ και 7 χρόνια, καθιερώνοντάς την ως θεσμό για τον κλάδο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προσφέρει σε 2 φαρμακοποιούς από μία δωρεάν ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα
Στις 27/09 η μεγάλη εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου






Σχετικά άρθρα

Νέα υπηρεσία στα φαρμακεία «φέρνει» ο Φ.Σ. Ηρακλείου
Με τη δράση «Φροντίζω τα Φάρμακά μου»
Walmart: Ο φαρμακοποιός γίνεται «Πρέσβης Υγείας»
Ο νέος θεσμός θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 6 αγροτικές περιοχές των ΗΠΑ
ΤΕΑ-ΠΦΣ: Νέος νόμος θέτει ευνοϊκό πλαίσιο για τα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης
Παρέχει κινητικότητα δικαιωμάτων και κίνητρα αποταμίευσης
Αθ. Κουτσούκης: Απαιτεί οριστική λύση για το θέμα των αποζημιούμενων ΜΗΣΥΦΑ
Ζητά την άμεση παρέμβαση του ΠΦΣ σε αρμόδιους φορείς