Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Μοριοδότηση των φαρμακοποιών που συμμετέχουν στις επιστημονικές ημερίδες του Συλλόγου

26/11/2009
Επιβράβευση των προσπαθειών των μελών του Φ.Σ.Θ. για διαρκή επιστημονική επιμόρφωση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Φ.Σ.Θ.), θέλοντας να ενισχύσει το πρόγραμμα της δια βίου εκπαίδευσης και συνεχιζόμενης επιστημονικής κατάρτισης των φαρμακοποιών-μελών του, αποφάσισε να επιβραβεύει τις προσπάθειες αυτές με ένα σύστημα «μοριοδότησης».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Φ.Σ.Θ. προς τα μέλη του,

«Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς που συμμετέχετε στις επιστημονικές ημερίδες που διοργανώνει, αποδεικνύοντας έμπρακτα αυτό που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε σε κάθε ευκαιρία και προς κάθε κατεύθυνση: ότι ο φαρμακοποιός της Θεσσαλονίκης δεν είναι απλά ένας επιστήμονας που πήρε στο πανεπιστήμιο κάποιες γνώσεις και από τότε εξασκεί ένα επάγγελμα.

 

Ο φαρμακοποιός της Θεσσαλονίκης είναι ένας λειτουργός της υγείας, που ενημερώνεται συνέχεια για τις εξελίξεις της επιστήμης του, αλλά και του χώρου της υγείας γενικότερα».

 

Η εκπαίδευση αυτή των φαρμακοποιών υλοποιείται μέσω πλειάδας επιστημονικών ημερίδων, σεμιναρίων, ενημερωτικών εκδηλώσεων κ.ά. οι οποίες πραγματοποιούνται με την αφιλοκερδή συνδρομή-συνεργασία καθηγητών Πανεπιστημίου και κορυφαίων επιστημόνων.

 

Θέλοντας λοιπόν ο Φ.Σ.Θ να επιβραβεύσει την προσπάθεια των μελών του που συμμετέχουν ενεργά στις ημερίδες αυτές, αποφάσισε να προχωρήσει στη μοριοδότησή τους, χορηγώντας 1 μονάδα για κάθε ώρα παρακολούθησης. Οι φαρμακοποιοί που θα μαζεύουν το μεγαλύτερο αριθμό μονάδων στο τέλος κάθε έτους, θα επιβραβεύονται ηθικά.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η φαρμακευτική κάνναβη
Σύμφωνα με δεδομένα από την ΗΔΥΚΑ






Σχετικά άρθρα

Το ποσοστό κέρδους βάζει φωτιά στα φαρμακεία
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η φαρμακευτική κάνναβη
59 χιλιάδες ευρώ από το ΥΠΕΘΑ στους φαρμακοποιούς
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΠΦΣ
Απ. Βαλτάς: Προεκλογικά είδαμε πρακτικές που δεν τιμούν τον συνδικαλισμό
Σχολιασμός του επικεφαλής της «Προοπτικής για το Φαρμακείο του αύριο»
Νέα παράλογη περικοπή συνταγής από Περιφέρεια της Αθήνας
Ο Φ.Σ. Αττικής ζητά εξηγήσεις