Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Εκτελούνται και πάλι οι συνταγές του Ταμείου Στρατού Ξηράς

12/9/2024 2:18:53 πμ
Το Ταμείο έχει κάνει διορθωτικές κινήσεις για να μην επαναληφθούν καθυστερήσεις στις πληρωμές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την άρση της αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Ταμείου Στρατού Ξηράς, δεδομένου ότι αποπληρώθηκαν όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις του ενώ εξοφλήθηκαν και οι συνταγές Ιουνίου (κατάθεση Ιουλίου). 


Σημειώνεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις με την παρουσία όλων των υπευθύνων για την παραλαβή των συνταγών και την τελική εξόφλησή τους, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι έχουν προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις με στόχο να μην παρουσιαστούν ξανά στο μέλλον παρόμοιες καθυστερήσεις. Στις συναντήσεις επικράτησε κλίμα κατανόησης του προβλήματος και ειλικρινούς διάθεσης να μην επαναληφθεί, με σεβασμό στο έργο των φαρμακοποιών του Συλλόγου. 


Συνεπώς από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 εκτελούνται κανονικά οι συνταγές του Ταμείου Στρατού Ξηράς στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης και οι φαρμακοποιοί καλούνται να καταθέσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου όλες τις συνταγές του Ταμείου προηγούμενων μηνών που έχουν, γιατί στην επόμενη κατάθεση θα ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι και αν βρεθούν εκτελεσμένες συνταγές στο διάστημα της αναστολής, ο φάκελος θα επιστραφεί.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η προσφορά έχει ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2025
Προσφέροντας άμεση παραλαβή της αγωγής μετά τη συνταγογράφηση






Σχετικά άρθρα

9ο Συνέδριο «Το Φαρμακείο του Αύριο»
«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»
ΠΦΣ: Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές στα δωρεάν σεμινάρια του Health Hub
Αφορούν τομείς όπως η φαρμακευτική φροντίδα και η ενσωμάτωση της ΑΙ στη φαρμακευτική πρακτική
FIP: Οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες φαρμακοποιοί
Παγκόσμιο φαινόμενο η ανασφάλεια και οι αδικίες στις αμοιβές