Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Εκλογές για 1 θέση τακτικού μέλους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

13/2/2025 4:48:18 μμ
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 07/03
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ανακλήθηκε η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του φαρμακείου ενός από τα αιρετά τακτικά μέλη του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και ως εκ τούτου ο Σύλλογος καλείται από τη φαρμακευτική νομοθεσία να διεξάγει αναπληρωματικές αρχαιρεσίες. Η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025 και ο εκλεγείς φαρμακοποιός θα παραμείνει στη θέση μέχρι τις επόμενες προγραμματισμένες εκλογές, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τη θητεία του προκατόχου του.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στον Σύλλογο έως τις 7 Μαρτίου, μέσω των συνδυασμών τους. Απαιτείται οι υποψήφιοι να είναι πτυχιούχοι φαρμακοποιοί, κάτοχοι άδειας ίδρυσης και λειτουργίας φαρμακείου, να μην έχουν τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση, να μη στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων και μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για μια σειρά εγκλημάτων που αναφέρονται στο άρθρο 23 του Ν. 5041/2023. Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει έως τις 19 Μαρτίου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σχετικά στοιχεία συγκεντρώνει ο ΦΣΑ για παραπομπή στο Πειθαρχικό
Σε νοσοκομεία της Αττικής και της περιφέρειας






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συνεργάζονται με την Danone
Με σκοπό την ενίσχυση του ρόλου τους στην εξειδικευμένη διατροφή
Φ.Σ. Ηρακλείου & Περιφέρεια Κρήτης: Συνεργάζονται για την προαγωγή της υγείας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη
Υπηρεσίες point-of-care testing ικανοποίησαν το 97% των αποδεκτών
Σύμφωνα με έρευνα σε ανεξάρτητο φαρμακείο των ΗΠΑ
Ξέμειναν τα φαρμακεία της Μ.Βρετανίας από εμβόλια μηνιγγίτιδας Β
Μετά από κρούσματα σε νέα παιδιά στο Κεντ