Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Δύο προγράμματα ΕΣΠΑ για την αγορά εξοπλισμού από επιχειρήσεις

24/6/2025 4:33:45 μμ
Αφορούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι συνεχίζονται έως τις 11 Αυγούστου οι αιτήσεις για τα δύο προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2025. 


Πρόκειται για τα εξής: · «Κλειδί προόδου: Καινοτομία, Εξωστρέφεια και Βιώσιμη Ανάπτυξη στην ΠΚΜ», το οποίο αφοράυφιστάμενες επιχειρήσεις και · «Αφετηρία Καινοτομίας & Εξωστρέφειας στην ΠΚΜ», το οποίο αφορά νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις. 


Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός και για τις δύο δράσεις είναι από 25.000-50.000 ευρώ. Οι επιλέξιμες δαπάνες είναι μεταξύ άλλων: παραγωγικός & μηχανολογικός εξοπλισμός, ψηφιακός εξοπλισμός γραφείου, προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας (συστήματα θέρμανσης/ψύξης/ανάκτησης ενέργειας, φωτοβολταϊκά, ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές ενεργειακής σήμανσης Α, εξοπλισμός ανακύκλωσης κ.ά.), κτίρια, εγκαταστάσεις (ανέγερση, κατασκευή, επέκταση, αναβάθμιση και διαμόρφωση κτιριακών υποδομών και λοιπών εγκαταστάσεων). Πληροφορίες εδώ και εδώ. 


 

 

 

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι σχετικές αιτήσεις υποβάλλονται από 1η έως 15 Ιουλίου






Σχετικά άρθρα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ
12 στρατηγικές για ισχυρότερα φαρμακεία
Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Νέο «αυτόνομο» φαρμακείο στις ΗΠΑ
Εκτελεί συνταγή και συσκευάζει φάρμακα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα