Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ.Θ.: σε 2 ταμεία τελικά η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων

29/8/2008
Εξοφλήθηκε τελικά το σύνολο ή σημαντικό μέρος των οφειλών από 4 άλλα ταμεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Φ.Σ.Θ.) με Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι περιορίζονται σε δύο (2) τελικά τα ασφαλιστικά ταμεία στα οποία αναστέλλεται η επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων από 1ης Σεπτεμβρίου 2008.

Συγκεκριμένα, από την προσεχή Δευτέρα οι ασφαλισμένοι του ΤΥΔΚΥ (Δημοτικοί και Κοινοτικοί Υπάλληλοι) καθώς και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα πληρώνουν εξ ιδίων το σύνολο της αξίας των φαρμάκων που χρειάζονται, διότι τα ασφαλιστικά τους ταμεία οφείλουν μεγάλα ποσά στους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης και μάλιστα επί πολλούς μήνες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η αρχική απόφαση των φαρμακοποιών για αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων περιλάμβανε άλλα τέσσερα (4) ασφαλιστικά ταμεία (Δικηγόροι Επαρχιών, Υπάλληλοι Τραπεζών, Υπάλληλοι Λιμενικού σώματος και ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ), τα οποία όμως έσπευσαν να εξοφλήσουν το σύνολο ή σημαντικό μέρος των οφειλών τους, οπότε και δε θα υποστούν τις επιπτώσεις της διακοπής χορήγησης φαρμάκων.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υπηρεσία μετουσιώνεται σε δικαίωμα του πολίτη
Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην προληπτική οδοντιατρική






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Ετοιμάζει εκπαιδευτικό webinar για τη νέα κατηγορία ΦΥΚ στα φαρμακεία
Που περιλαμβάνει 48 φαρμακευτικά σκευάσματα και 5 δραστικές ουσίες
PEIFASYN Academy:  Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Πρακτική προσέγγιση στις ανάγκες στοματικής υγείας ανά ηλικιακή ομάδα
ΠΦΣ: Η νέα πύλη ΚΜΕΣ σε πιλοτική εφαρμογή έως 23/04
Οι φαρμακοποιοί ενθαρρύνονται να συνδεθούν και να περιηγηθούν στο σύστημα
Παρατεταμένη θεραπεία με κορτικοστεροειδή
Διατροφικές παρεμβάσεις & συστάσεις από την f-anazitisi