Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους μονοσυνταξιούχους φαρμακοποιούς

2/10/2018 4:29:53 μμ
Δημοσιεύτηκαν από τον υφ. Εργασίας Α. Πετρόπουλο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μια σειρά από ευνοϊκές ρυθμίσεις ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Α. Πετρόπουλος, δίνει λύση σε πολλά από τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με τις ασφαλιστικές εισφορές του κλάδου των μονοσυνταξιούχων φαρμακοποιών του πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ.

Δείτε όλες τις αλλαγές εδώ.


Υπενθυμίζεται πώς τη λύση στο πρόβλημα είχε υποσχεθεί από τον περασμένο Απρίλιο ο κ. Πετρόπουλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του Φ.Σ.Α. (o πρόεδρος Κ. Λουράντος, o γραμματέας Ηλ. Γιαννόγλου και η νομική σύμβουλος Σ. Αγγέλου) με τον υφυπουργό Εργασίας.


Ο υφυπουργός είχε τονίσει πως θα δοθεί σύνταξη ΚΑΙ σε όσους φαρμακοποιούς έχουν διακόψει την πληρωμή τους -με αίτησή τους ή μη- ανάλογα με τα χρόνια πληρωμής των εισφορών στο ασφαλιστικό σύστημα.


Αυτή η εξέλιξη αυτόματα ξεμπλοκάρει και σταματά την απαίτηση του ΤΣΑΥ «να πληρωθούν πρώτα οι οφειλές των μονοσυνταξιούχων και μετά να προχωρήσει η κύρια σύνταξη».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διευρύνοντας τον θεσμό και σε νέα τμήματα
Πρέπει να περιέχουν 16 είδη






Σχετικά άρθρα

Ιδιοκτησιακό φαρμακείων: Έρχονται απεργίες αν αλλάξει το Προεδρικό Διάταγμα
Το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΠΦΣ
Νέος Δρόμος - Συμμαχία Φαρμακοποιών: Η υγεία δεν είναι logistics
Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί κατΆ οίκον διανομής φαρμάκων
Care for Carers: Εστιάζει στην ψυχική ανθεκτικότητα των φαρμακοποιών
Νέα καινοτόμος βιωματική διοργάνωση από τον Φ.Σ. Κοζάνης
ΠΦΣ: Ετοιμάζει εκπαιδευτικό webinar για τη νέα κατηγορία ΦΥΚ στα φαρμακεία
Που περιλαμβάνει 48 φαρμακευτικά σκευάσματα και 5 δραστικές ουσίες