Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

Π. Ζαρογουλίδης: Αποκαλυπτικά συμπεράσματα για τη χρήση στατινών στην Ελλάδα
Αποτυπώνονται σε πρόσφατη Φαρμακοεπιδημιολογική Μελέτη

Εξετάσεις φαρμακοποιών στη Θεσσαλονίκη

12/10/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Εξετάσεις φαρμακοποιών

Από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των φαρμακοποιών στη Θεσσαλονίκη για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Οι εξετάσεις - που θα είναι εργαστηριακές και προφορικές ή γραπτές - θα διεξαχθούν στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων του ΑΠΘ (στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν δικαιολογητικά μέχρι τις 24 Οκτωβρίου στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, ενώ θα δηλώσουν συμμετοχή στις εξετάσεις με το παραπεμπτικό τους, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 8.30 π.μ., στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας του ΑΠΘ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δυσλειτουργίες, γραφειοκρατία και καθυστερήσεις χρήζουν βελτιώσεων
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)






Σχετικά άρθρα

Νέα εγχειρίδια για τους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Από 1η Ιανουαρίου η υποβολή συνταγών ΥΠΕΘΑ στον ΕΟΠΥΥ
Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση, αναμένεται τώρα εγκύκλιος ΕΟΠΥΥ
Μπορούν τα φαρμακεία να συμβάλλουν στην ένταξη ασθενών σε κλινικές δοκιμές;
Την απάντηση θα δώσει πιλοτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου Oxford και των φαρμακείων Boots
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Πρώτη σε ψήφους η παράταξη του Δ. Ευγενίδη
Στο 92% η συμμετοχή στις εκλογές