Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εξετάσεις φαρμακοποιών στη Θεσσαλονίκη

12/10/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Εξετάσεις φαρμακοποιών

Από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των φαρμακοποιών στη Θεσσαλονίκη για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Οι εξετάσεις - που θα είναι εργαστηριακές και προφορικές ή γραπτές - θα διεξαχθούν στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων του ΑΠΘ (στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν δικαιολογητικά μέχρι τις 24 Οκτωβρίου στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, ενώ θα δηλώσουν συμμετοχή στις εξετάσεις με το παραπεμπτικό τους, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 8.30 π.μ., στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας του ΑΠΘ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει μηνύσεις σε εταιρείες και φαρμακαποθήκες
Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο πάρκο βιοτεχνολογίας στη ΝΑ Ευρώπη






Σχετικά άρθρα

Κ. Λουράντος: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τις ελλείψεις φαρμάκων
Ετοιμάζει μηνύσεις σε εταιρείες και φαρμακαποθήκες
NHS England: Πέντε ακόμα παθήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα Pharmacy First
Οι φαρμακοποιοί αναλαμβάνουν διάγνωση, συνταγογράφηση και χορήγηση φαρμάκου
Διαφωνεί με την ίδρυση ιδιωτικών Φαρμακευτικών Σχολών η Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών
Η παράταξη προτείνει την προσφυγή στη δικαιοσύνη