Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου το PHARMA point 2026 ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη
Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»

18/7/2024 11:01:19 μμ
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / ΚΕΔΙΒΙΜ ανακοινώνουν τη συνέχιση, για 2η χρονιά, του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος «Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.». Στόχος του προγράμματος είναι η επιμόρφωση και αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης των στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου, διευρύνοντας παράλληλα τις διοικητικές δεξιότητές τους στο πλαίσιο λειτουργίας ενός ταχέως μεταβαλλόμενου επαγγελματικού περιβάλλοντος.


Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών της φαρμακευτικής αγοράς, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις του υγειονομικού κλάδου και παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους γνώσεις και εργαλεία που θα αξιοποιήσουν μελλοντικά στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους ανάπτυξης. Μπορούν να το παρακολουθήσουν στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων του κλάδου της Υγείας που διαθέτουν πτυχίο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.


Για ενδιαφέρον συμμετοχής σας πατήστε εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η τελετή της ποδιάς






Σχετικά άρθρα

Viatris: Στη λίστα Forbes με τους καλύτερους εργοδότες παγκοσμίως
Βάσει ανεξάρτητων απόψεων των εργαζομένων της
La Roche-Posay: Έχει εκπαιδεύσει 815 φαρμακεία
Μέσω του προγράμματος Oncology Derm Class
Η νέα εποχή της αυτοφροντίδας στην ειδική έκδοση Leaders in Pharmacy
Με υποστηρικτή την εταιρεία Haleon