Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»

18/7/2024 11:01:19 μμ
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / ΚΕΔΙΒΙΜ ανακοινώνουν τη συνέχιση, για 2η χρονιά, του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος «Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.». Στόχος του προγράμματος είναι η επιμόρφωση και αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης των στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου, διευρύνοντας παράλληλα τις διοικητικές δεξιότητές τους στο πλαίσιο λειτουργίας ενός ταχέως μεταβαλλόμενου επαγγελματικού περιβάλλοντος.


Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών της φαρμακευτικής αγοράς, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις του υγειονομικού κλάδου και παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους γνώσεις και εργαλεία που θα αξιοποιήσουν μελλοντικά στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους ανάπτυξης. Μπορούν να το παρακολουθήσουν στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων του κλάδου της Υγείας που διαθέτουν πτυχίο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.


Για ενδιαφέρον συμμετοχής σας πατήστε εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο f.daily με βάση τα όσα ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών
Μιλά στο κοινό για τις παραισθήσεις που συνδέονται με τη νόσο Πάρκινσον






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της χώρας
Σύμφωνα με την έκδοση Leading Employers in Greece 2026 της ICAP CRIF
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Τρεις σημαντικές διακρίσεις στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2026
Για την εκπαίδευση, την εργασιακή κουλτούρα & την ομάδα πωλήσεων
ΟΦΕΤ: Δωρεά απινιδωτών στο ΕΚΠΑ
Εις μνήμην της καθηγήτριας Φαρμακολογίας Ι. Ανδρεάδου
Φήμες για πώληση της αλυσίδας Boots σε αυστραλιανό δίκτυο φαρμακείων
Προτίθεται να δώσει περίπου 10 δισ. δολάρια