Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Εxecutive Program in Pharmaceutical Management - Ε.Ε.Φα.Μ»

6/9/2023 9:50:27 μμ
Νέες πληροφορίες για τους ενδιαφερομένους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ε.Ε.Φα.Μ., στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρουσιάζει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Executive Program in Pharmaceutical Management – ΕΕΦαΜ».

Συνδυάζοντας την αξιοπιστία και την εξειδικευμένη γνώση της Ε.Ε.Φα.Μ. με τους υψηλού κύρους ακαδημαϊκούς πόρους και εμπειρογνωμοσύνη του Πανεπιστημίου, το πρόγραμμα υπόσχεται μια υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική εμπειρία σε ένα μαθησιακό πλαίσιο που αντανακλά τις προκλήσεις και τις εμπειρίες του πραγματικού κόσμου.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις εξελίξεις της αγοράς και στις εκπαιδευτικές προτεραιότητες των επαγγελματιών του κλάδου, αποσκοπεί να εξασφαλίσει τη βαθιά κατανόηση του σύνθετου φαρμακευτικού τοπίου και να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με αξιοποιήσιμες γνώσεις και εργαλεία που θα δώσουν νέα ώθηση στη σταδιοδρομία τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων του κλάδου της Υγείας, συγκεκριμένα σε Μiddle Managers, Junior Talents και Pharma Science Experts. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την ηλικία των συμμετεχόντων ενώ θα γίνονται δεκτά στελέχη του κλάδου με πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Το όραμα για το φαρμακείο των υπηρεσιών και η νέα χωροταξία


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους