Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Everybody for every body»: Μία ενημερωτική εκδήλωση για την παχυσαρκία

7/3/2023 8:54:06 μμ
Με την ευγενική χορηγία της Novo Nordisk Hellas
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη στην παχυσαρκία διοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαρτίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη ο Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία «Ιμερόεσσα» μαζί με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ευγενική χορηγία της Novo Nordisk Hellas.

Πώς οι ορμόνες καθορίζουν την όρεξη και τη διατροφική συμπεριφορά μας; Μπορεί να σπάσει ο φαύλος κύκλος της αυξομείωσης του βάρους; Ποιες τροφές είναι καλύτερες για εμένα; Τι είναι νοσογόνος παχυσαρκία;

Μια σειρά από επίκαιρες ερωτήσεις καλείται να απαντήσει ένα καταξιωμένο πάνελ επιστημόνων με θέμα την παχυσαρκία και την απώλεια βάρους. Η συζήτηση θα διεξαχθεί ζωντανά στις 15:30 στο Mediterranean Cosmos αλλά και μέσω live streaming στη σελίδα της Novo Nordisk Hellas στο Facebook, χορηγού εταιρείας της εκδήλωσης (facebook.com/NovoNordiskGreece).

Εάν αναζητάτε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την επιστήμη πίσω από την παχυσαρκία, τις αιτίες της και τις αποδεδειγμένες θεραπευτικές επιλογές, η εκδήλωση «Everybody for every body» είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσετε.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας






Σχετικά άρθρα

Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού
Novo Nordisk: Η νέα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου η Myriam Mezher
Αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Eli Lilly: Ο FDA ενέκρινε μία ακόμα ένδειξη στην τιρζεπατίδη
Τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών επεισοδίων
Όμιλος ΣΥΦΑΚ: Διήμερο Δράσεων Υγείας & Πρόληψης στις 11-12/09
Μια ανοιχτή γιορτή ενημέρωσης και φροντίδας για το κοινό