Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Europharmacy: Συμμετέχει στη HELLAS PHARM 2019

13/2/2019 4:39:51 μμ
Mε πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους φαρμακοποιούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία μηχανογράφησης φαρμακείων Europharmacy θα συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HELLAS PHARM 2019 (16-17 Μαρτίου 2019) στη HELEXPO - Μαρούσι.


Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στην έκθεση θα είναι ενεργό το Robot-GAME της Europharmacy, δίνοντας τη δυνατότητα στους φαρμακοποιούς που θα επισκέπτονται το περίπτερό της, μετά τη σύντομη παρουσίαση του προγράμματος euromedica ΤWO, να συμμετέχουν στο παιχνίδι και να κερδίσουν ένα από τα 400 δώρα της Europharmacy (1 laptop, 3 smart watches, 20 προγράμματα euromedica, 20 ασύρματα τηλέφωνα, 10 barcode readers, usb sticks, κάρτες πελάτη, power bank, 50% έκπτωση σε παραγγελία προϊόντων από εταιρίες-χορηγούς, 50 δωροεπιταγές των 20€ ή 50€, και άλλα πολλά δώρα).


Σε εμφανές σημείο θα υπάρχει λίστα των χορηγών, ενώ ο χορηγός θα αναγράφεται και στο κουπόνι δώρου που θα παραλαμβάνει ο φαρμακοποιός καθώς και στην ιστοσελίδα και στο Facebook της Europharmacy. Η εταιρεία καλεί όσους θέλουν να γίνουν χορηγοί, επιλέγοντας ένα από τα προαναφερθέντα δώρα ή κάποιο άλλο της επιλογής τους. «Η χορηγία θα αποτελέσει μία έμμεση διαφήμιση της εταιρίας σας σε μεγάλο πλήθος φαρμακοποιών με ελάχιστο κόστος από πλευρά σας», αναφέρει η Αθηνά Αμπατζή, διευθύνον στέλεχος της Europharmacy.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο