Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Έτοιμες οι βεβαιώσεις ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ για το φορολογικό έτος 2021

19/4/2022 2:13:06 πμ
Ανακοίνωση από τον ΠΦΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΦΣ ενημερώνει ότι οι βεβαιώσεις ΕΦΚΑ για φορολογική χρήση του οικονομικού έτους 2021 είναι ήδη διαθέσιμες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον ιστότοπο του Οργανισμού. Οι βεβαιώσεις ΕΦΚΑ περιλαμβάνουν τις ενοποιημένες καταβολές των φαρμακοποιών για το 2021, έτος στο οποίο η εισφορά και για το ΕΤΕΑΕΠ γινόταν με το ενιαίο μηνιαίο ειδοποιητήριο ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ, στην ανάλυση του οποίου εμπεριέχονται. 

Για να εκτυπώσουν οι φαρμακοποιοί τις βεβαιώσεις εισφορών, πρέπει να κάνουν είσοδο στο www.idika.org.gr/EfkaServices, να επιλέξουν συνέχεια στο taxisnet και να εισάγουν τους κωδικούς τους taxisnet. Στη συνέχεια θα συνδεθούν με τον ΑΜΚΑ τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και θα ακολουθήσουν τα εξής βήματα: Δικαιώματα Κοινωνικής Ασφάλισης - Βεβαιώσεις e-ΕΦΚΑ - Βεβαιώσεις για φορολογική χρήση - Οικονομικό έτος 2021 - εκτύπωση.

Αναφορικά με το ΕΤΕΑΠ, έχουν ανακοινωθεί δύο τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3270407 και 210 3270404, τα οποία λειτουργούν για τους φαρμακοποιούς κάθε Παρασκευή 11π.μ. με 2μ.μ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά από επικοινωνία του Απ. Βαλτά με τον Αλ. Βαρβέρη






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο