Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό

23/2/2024 3:31:01 πμ
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι εργαζόμενοι θέλουν να λαμβάνουν έναν αξιοπρεπή τουλάχιστον μισθό για την εργασία τους. Δεκαετίες έρευνας και βιωματικής εμπειρίας δείχνουν ότι αυτή η πτυχή δεν αρκεί για να κρατήσει ένα εργατικό δυναμικό χαρούμενο, υγιές και αφοσιωμένο – ειδικά όχι, όταν κοιτάμε τις νεότερες γενιές. 


Υπάρχει μια κρίσιμη πτυχή που είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική: Θέλουμε να βιώνουμε τη δουλειά μας γεμάτη νόημα, θέλουμε να λαμβάνουμε «ψυχολογικό εισόδημα».  Το να βιώνει κανείς τη δουλειά του ως ουσιαστική, αποτελεί μοχλό παρακίνησης, αφοσίωσης στην εργασία και απόδοσης. Το νόημα στην εργασία μπορεί να ενισχυθεί μέσω εξαιρετικών πρακτικών leadership και HR. 


Την Τετάρτη 3 Απριλίου, ο Dr Nico Rose, μέσα από μία διαδραστική κεντρική ομιλία θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό HR πολύτιμα insights για την ουσιαστική εργασία. Θα εξηγήσει πώς η εργασία με νόημα είναι μια σημαντική κινητήρια δύναμη και δίνει κίνητρα για δέσμευση, ενώ αποτελεί ένα προστατευτικό μέσο κατά του burnout. Πώς όμως μπορεί το νόημα στην εργασία να μετρηθεί και να ενισχυθεί μέσω της εξαιρετικής ηγεσίας;


Ο Dr Nico Rose είναι ένας χαρισματικός και περιζήτητος διεθνής ομιλητής και έχει παρουσιάσει +400 keynote ομιλίες τα τελευταία χρόνια. Έχει δημοσιεύσει 8 βιβλία και περισσότερα από 100 άρθρα σε επαγγελματικά περιοδικά και έχει διδάξει ως Καθηγητής Οργανωσιακής Ψυχολογίας στη Διεθνή Σχολή Διοίκησης (ISM) στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Εργάστηκε για την Bertelsmann, κορυφαία εταιρεία μέσων ενημέρωσης της Ευρώπης, ως Αντιπρόεδρος Employer Branding & Talent Acquisition. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και στελεχών σε επίπεδο ηγεσίας. Σπούδασε Ψυχολογία, κατέχει Master of Applied Positive Psychology και απέκτησε Διδακτορικό τίτλο σε Bussines Siences.


Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.futureofworkconference.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που προωθεί τη θεσμοθέτησή της
Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στηρίζει πάντα την εκπαίδευση και επενδύει σε αυτήν


Σχετικά άρθρα

Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Νέο webinar για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Ελλάδος: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου