Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό

23/2/2024 3:31:01 πμ
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι εργαζόμενοι θέλουν να λαμβάνουν έναν αξιοπρεπή τουλάχιστον μισθό για την εργασία τους. Δεκαετίες έρευνας και βιωματικής εμπειρίας δείχνουν ότι αυτή η πτυχή δεν αρκεί για να κρατήσει ένα εργατικό δυναμικό χαρούμενο, υγιές και αφοσιωμένο – ειδικά όχι, όταν κοιτάμε τις νεότερες γενιές. 


Υπάρχει μια κρίσιμη πτυχή που είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική: Θέλουμε να βιώνουμε τη δουλειά μας γεμάτη νόημα, θέλουμε να λαμβάνουμε «ψυχολογικό εισόδημα».  Το να βιώνει κανείς τη δουλειά του ως ουσιαστική, αποτελεί μοχλό παρακίνησης, αφοσίωσης στην εργασία και απόδοσης. Το νόημα στην εργασία μπορεί να ενισχυθεί μέσω εξαιρετικών πρακτικών leadership και HR. 


Την Τετάρτη 3 Απριλίου, ο Dr Nico Rose, μέσα από μία διαδραστική κεντρική ομιλία θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό HR πολύτιμα insights για την ουσιαστική εργασία. Θα εξηγήσει πώς η εργασία με νόημα είναι μια σημαντική κινητήρια δύναμη και δίνει κίνητρα για δέσμευση, ενώ αποτελεί ένα προστατευτικό μέσο κατά του burnout. Πώς όμως μπορεί το νόημα στην εργασία να μετρηθεί και να ενισχυθεί μέσω της εξαιρετικής ηγεσίας;


Ο Dr Nico Rose είναι ένας χαρισματικός και περιζήτητος διεθνής ομιλητής και έχει παρουσιάσει +400 keynote ομιλίες τα τελευταία χρόνια. Έχει δημοσιεύσει 8 βιβλία και περισσότερα από 100 άρθρα σε επαγγελματικά περιοδικά και έχει διδάξει ως Καθηγητής Οργανωσιακής Ψυχολογίας στη Διεθνή Σχολή Διοίκησης (ISM) στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Εργάστηκε για την Bertelsmann, κορυφαία εταιρεία μέσων ενημέρωσης της Ευρώπης, ως Αντιπρόεδρος Employer Branding & Talent Acquisition. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και στελεχών σε επίπεδο ηγεσίας. Σπούδασε Ψυχολογία, κατέχει Master of Applied Positive Psychology και απέκτησε Διδακτορικό τίτλο σε Bussines Siences.


Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.futureofworkconference.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών