Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Επιμόρφωση φαρμακοποιών σε θέματα γαλουχίας και θηλασμού

8/3/2019 5:22:00 μμ
Τον Απρίλιο το 12ο Σεμινάριο IBCLC "Γαλαξίας" & IBFAN Ελλάδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Δίκτυο Δράσης για τη βρεφική Διατροφή IBFAN Ελλάδας πραγματοποιεί το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Φαρμακοποιών σε θέματα Γαλουχίας και Θηλασμού "IBFAN APPROVED PHARMACISTS", με σκοπό την προώθηση και την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού, μέσω ειδικά εκπαιδευμένων Φαρμακοποιών-Επιστημόνων.


Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των φαρμακοποιών, το IBFAN Ελλάδας και ο Σύλλογος Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLCΕλλάδος & Κύπρου "Γαλαξίας" συνδιοργανώνουν το Σεμινάριο με τίτλο "Θηλασμός: Θεμέλιο Υγείας".


Το 12ο Ετήσιο Σεμινάριο Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC "Γαλαξίας" & IBFAN Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο ΞενοδοχείοDivani Caravel (Αίθουσα Μακεδονία)στην Αθήνα.


Η εγγραφή, συμμετοχή και παρακολούθηση του 12ου Ετήσιου Σεμιναρίου Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC "Γαλαξίας" & IBFAN Ελλάδας αποτελούν το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Φαρμακοποιών "IBFAN APPROVED PHARMACISTS".


Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας
Η αναθεώρηση του προγράμματος Σπουδών του Παν. Πατρών είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των ακαδημαϊκών του






Σχετικά άρθρα

Τι να προσέξετε πριν από την επόμενη εκπτωτική ενέργεια στο φαρμακείο
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, founder και managing director της prais.ai
ΕΜΑ: Σε έλλειψη τα φάρμακα με paliperidone palmitate
Λόγω προβλημάτων παραγωγής από τη Pharmathen International
ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας