Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


«Επιδέρμια»: Νέα καμπάνια του Συλλόγου

21/9/2022 6:33:39 πμ
Αναδεικνύει το πολύπλευρο φορτίο της ατοπικής δερματίτιδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Φέτος η καμπάνια που υλοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών «Επιδέρμια» επιδιώκει να συμβάλει στην αποστιγματοποίηση της νόσου, μεταφέροντας στο ευρύ κοινό το μήνυμα πως η Ατοπική Δερματίτιδα δεν είναι μεταδοτική.

Ταυτόχρονα, με το μήνυμα «Εάν η Ατοπική Δερματίτιδα επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητά σου, δεν είσαι μόνος!», οι ασθενείς παρακινούνται να αναζητήσουν την υποστήριξη που χρειάζονται μέσω της κοινότητας της Ατοπικής Δερματίτιδας στην Ελλάδα.

 Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας αλλά και στο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, ένα animated σποτ εδώ που παρουσιάζει με δημιουργικό και συμβολικό τρόπο, έναν ασθενή και ένα άτομο που δεν πάσχει από ΑΔ να αλληλεπιδρούν αρμονικά σε 3 διαφορετικές συνθήκες της καθημερινής ζωής: στο χώρο εργασίας, τις κοινωνικές επαφές και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εστιάζοντας στο στοιχείο της άμεσης φυσικής επαφής, το τηλεοπτικό σποτ συμβολίζει την αποδοχή των ασθενών σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς τους. 

Μέγας Χορηγός του σποτ είναι η βιοφαρμακευτική εταιρεία SANOFI και υποστηρικτές οι φαρμακευτικές εταιρείες LEO Pharma, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ και PFIZER. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καμπάνια ενημέρωσης ξεκινά η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία
Διαφημίζει ένα καινοτόμο τεστ για την ανίχνευση του καρκίνου






Σχετικά άρθρα

Μετά τα GLP-1 τι;
7/10/2026 4:30:04 μμΜετά τα GLP-1 τι;
Η έρευνα στρέφεται στη διατήρηση του βάρους και όχι μόνο στη μείωση
Νέα μελέτη για τη χρήση αντιβιοτικών στην Ελλάδα
Απαλλάσσει τα φαρμακεία από τους «παράγοντες αύξησης»
Kenvue: Νέα επιστημονικά δεδομένα για τα brands της
Παρουσιάστηκαν σε ευρωπαϊκό συνέδριο
Νέα μελέτη για τις βιταμίνες Κ2 και D3
Έδειξαν ότι επιβραδύνουν την ασβέστωση των στεφανιαίων αρτηριών