Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΕΟΠΥΥ: Προσωρινή αναστολή της θετικής λίστας φαρμάκων

3/12/2012
Θα τεθεί σε ισχύ μετά την έκδοση διορθωτικού Δελτίου Τιμών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ενημέρωση από τον ΕΟΠΥΥ:


"Αθήνα, 3/12/2012


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ? αριθμ. ΓΠοικ.112470 απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας (ΦΕΚ Β?, 3165, 28/11/2012) ορίζεται ότι:


Το προτελευταίο εδάφιο της υπ? αριθμ. ΔΥΓ3(α)/οικ.110708/2012 (ΦΕΚ 3047/Β?/16-11-1012) υπουργικής απόφασης τροποποιείται και αντικαθίσταται ως εξής: η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει πέντε (5) ημέρες μετά την έκδοση διορθωτικού δελτίου τιμών και σε κάθε περίπτωση την 20η Δεκεμβρίου 2012.


Ως εκ τούτου τροποποιείται το ανωτέρω σχετικό έγγραφο και η ημέρα εφαρμογής της Θετικής Λίστας συνταγογραφούμενων φαρμάκων ορίζεται σε πέντε (5) ημέρες μετά την έκδοση Διορθωτικού Δελτίου Τιμών και σε κάθε περίπτωση της 20η Δεκεμβρίου 2012.


Η ΗΔΙΚΑ στην οποία κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται να ενημερώσει σχετικά το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης”.


ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΟΠΥΥ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Η παράκαμψή του τον απαξιώνει και αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία»
Σύμφωνα με την f-anazitisi






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Τα κούριερ ακυρώνουν τον φαρμακοποιό
«Η παράκαμψή του τον απαξιώνει και αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία»
Αναθεωρούνται οι κατευθυντήριες γραμμές του Good Distribution Practice (GDP) στην Ε.Ε.
Σχετικό webinar διοργανώνει η European Industrial Pharmacists Group (EIPG)