Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα

FIP: Είναι καθήκον των κυβερνήσεων να αυξήσουν την εμβολιαστική κάλυψη μέσω των φαρμακείων
Η Ομοσπονδία ετοιμάζει κόμβο δεδομένων που αφορούν τα φαρμακεία όλου του κόσμου

ΕΟΠΥΥ: Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τη διασύνδεση με το EESSI

15/7/2020 12:01:44 μμ
Θα επαναπροκηρυχθεί νέος, με επικαιροποιημένες τεχνικές προδιαγραφές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στη ματαίωση του διαγωνισμού που αφορά την υλοποίηση του έργου «Διασύνδεση του ΕΟΠΥΥ με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ηλεκτρονικής Ανταλλαγής Πληροφοριών για την Κοινωνική Ασφάλιση (EESSI)», προχωρά ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του NetFAX.

Στο διαγωνισμό είχαν καταθέσει προσφορές οι εταιρείες Cosmos Business Systems και Uni Systems.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NetFAX, θα ακολουθήσει επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού με επικαιροποιημένο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών.

Το σύστημα EESSI αναπτύσσεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω ευρωπαϊκών και εθνικών οργάνων διακυβέρνησης του Έργου, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΚ) 883/2004 και 987/2009 για το συντονισμό των εθνικών συστημάτων κοινωνικής ασφάλειας. Μέσω της υλοποίησης του έργου αναμένεται να επέλθει σημαντική μείωση του χρόνου της διακίνησης της πληροφορίας ανάμεσα στον ΕΟΠΥΥ, τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης εντός Ελλάδος, και τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης της ΕΕ, με σκοπό την εκμηδένιση της ροής της έντυπης πληροφορίας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Συμμετέχουμε και χειροκροτούμε τους φαρμακοποιούς της περιοχής μας»