Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΕΟΠΠΥ: Με κούριερ των ΕΛΤΑ τα ακριβά φάρμακα

6/8/2015 8:34:18 πμ
Τα ελληνικά ταχυδρομεία αναλαμβάνουν την ταχυμεταφορά φαρμάκων υψηλού κόστους από φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Εκτός από τα γράμματα ο ταχυδρόμος της γειτονιάς θα παραδίδει και τα φάρμακα υψηλού κόστους από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ σε υπηρεσίες της επαρχίας και αντίστροφα.

Όπως επισημαίνει σε σχετική τους ανακοίνωση τα ΕΛΤΑ "με μια νέα υπηρεσία υψηλού κοινωνικού χαρακτήρα, εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιό τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ”.

Αναλυτικότερα μετά την υπηρεσία «Φάρμακα στο σπίτι», τα ΕΛΤΑ ως ανάδοχος εταιρεία του διαγωνισμού που προκήρυξε ο ΕΟΠΥΥ, αναλαμβάνουν την ταχυμεταφορά φαρμάκων υψηλού κόστους από φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ σε υπηρεσίες της επαρχίας και αντίστροφα, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση κάλυψη των αναγκών παροχής κρίσιμου υγειονομικού υλικού.

"Τα ΕΛΤΑ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με την μοναδική δυνατότητα κάλυψης όλης της επικράτειας, την μακροχρόνια εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τις σύγχρονες υποδομές τους, αυξάνουν την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πολίτες” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΠΥΥ: Διαγωνισμός για την ταχυμεταφορά των ΦΥΚ από τα αστικά κέντρα στην περιφέρεια

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στελέχη του ΕΟΦ συναντήθηκαν με τον Κύπριο υπουργό Υγείας
Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία






Σχετικά άρθρα

Το καλοκαιράκι ο φαρμακοποιός γίνεται και σωτήρας
Γράφει ο Νικόλαος Τράντος, ψυχολόγος M.Sc., σύμβουλος ανάπτυξης φαρμακείων
FIP: Ζητά τη υποστήριξη των φροντιστών και τη βέλτιστη διαχείριση των NCDs
Από το εν εξελίξει Συνέδριό της στον Καναδά
Τι να προσέξετε πριν από την επόμενη εκπτωτική ενέργεια στο φαρμακείο
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, founder και managing director της prais.ai
ΕΜΑ: Σε έλλειψη τα φάρμακα με paliperidone palmitate
Λόγω προβλημάτων παραγωγής από τη Pharmathen International