Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


ΕΟΦ: Εγκαινιάζει την Εβδομάδα Φαρμακοεπαγρύπνησης

2/11/2021 11:35:14 πμ
Με το μήνυμα «Βοηθήστε να κάνουμε τα εμβόλια καλύτερα για όλους»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Βοηθήστε να κάνουμε τα εμβόλια καλύτερα για όλους, αναφέροντας πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες» είναι το μήνυμα του που στέλνει ο ΕΟΦ εγκαινιάζοντας την εβδομαδιαία εκστρατεία για τη σημασία της αναφοράς μέσω του Εθνικού Συστήματος Αναφοράς (Κίτρινη Κάρτα). Η έκτη ετήσια καμπάνια #MedSafetyWeek πραγματοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (YouTube, Τwitter) και θα επικεντρωθεί στα εμβόλια. 

Ο ΕΟΦ επισημαίνει: «Αυτή η εκστρατεία έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19, αλλά ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Η αναφορά πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών μέσω του Εθνικού Συστήματος Αναφοράς (Κίτρινη Κάρτα) αποτελεί σπουδαίο εργαλείο για την παρακολούθηση της ασφαλούς χρήσης όλων των εμβολίων από τον ΕΟΦ καθώς και τη λήψη μέτρων προστασίας της δημοσίας υγείας μέσω αποτελεσματικών ρυθμίσεων. Με τη συνεργασία όλων και την ανταλλαγή πληροφοριών, μπορούμε να κάνουμε τα εμβόλια καλύτερα για όλους».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας






Σχετικά άρθρα

EFPIA: Παρά τις βελτιώσεις, η φαρμακευτική νομοθεσία έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να γίνει η Ευρώπη ανταγωνιστική στα φάρμακα
Η Nathalie Moll απαντά στην ψηφοφορία της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου