Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Εντυπωσιακή απήχηση στο κοινό και βράβευση πέτυχε η Libresse

11/10/2013 5:06:20 μμ
H 10η διάκριση για την SCA Hygiene Products μέσα στο 2013
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Δυναμική ανάπτυξη σημειώνει η SCA Hygiene Products στην Ελλάδα, όπως επιβεβαιώνεται μέσα από τη 10η διάκριση που έλαβε για το 2013, αυτή τη φορά μέσω της Libresse, στο πλαίσιο των Social Media Awards.


Η βράβευση αυτή της Libresse έρχεται ως συνέχεια της καινοτομίας, της στρατηγικής και της επιτυχημένης επικοινωνίας που υλοποιεί το brand, στοιχεία που αποτυπώνονται και στην ανάπτυξη που σημειώνει σε επίπεδο μεριδίων αγοράς. Συγκεκριμένα, τον τελευταίο χρόνο η Libresse αύξησε το μερίδιό της κατά 70%, φθάνοντας στο 7%, την ίδια στιγμή όπου ο ρυθμός ανάπτυξης της αγοράς κυμαίνεται στο +7%. Το ίδιο διάστημα, ενδεικτική είναι η ανάπτυξη 60% που σημειώθηκε στα σερβιετάκια, ενώ η σχετική κατηγορία της αγοράς αυξανόταν κατά 4%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στο γυναίκειο καταναλωτικό κοινό να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα της μέσα από σημαντικές προωθητικές ενέργειες. Χαρακτηριστικά, η εταιρεία τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του 2013 υλοποίησε έντονο προωθητικό πλάνο όπου προσέφερε στις καταναλώτριες τα προϊόντα Libresse σε ειδική τιμή. Το κοινό επιβράβευσε την εταιρεία, όπως αποδεικνύεται και από την αύξηση των μεριδίων αγοράς του brand τους μήνες που "έτρεξε” η καμπάνια: 9,2% και 7,6% τον Μάρτιο και τον Ιούνιο αντίστοιχα.


Η ουσιαστική διάδραση της εταιρείας με το κοινό και η δημιουργικότητά της αποτυπώνεται και στη διάκριση της Libresse με το βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Use of Video in a Social Media Campaign, στο πλαίσιο των Social Media Awards, τα οποία διοργάνωσαν το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, Eltrun του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Η βράβευση αφορούσε στην επιτυχημένη καμπάνια ενημέρωσης της Libresse, "What if men knew the feeling… by Libresse”, η οποία περιελάμβανε μια σειρά διαδραστικών online, real-time ενεργειών σε twitter, facebook, με αφετηρία τη δημιουργία ενός διασκεδαστικού και δυναμικού viral video, στο οποίο παρουσιαζόταν με παραστατικότητα και περισσό χιούμορ πώς θα βίωνε ένας άνδρας τις ιδιαίτερες ημέρες της έμμηνου ρήσης μιας γυναίκας, το Μάρτιο του 2013. Τα αποτελέσματα της καμπάνιας μέσα σε 2 μήνες ήταν εντυπωσιακά: 280.626 views, 942 Likes στο YouTube Video Page, όπου αναρτήθηκε το σχετικό video, 283 Comments στο Facebook, ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των fans στο account της Libresse σε 2.900.


Όπως σημειώνει ο Country Manager της SCA Hygiene Products κ. Ιωάννης Κοττεάκος «Στην SCA Hygiene Products επενδύουμε στην επικοινωνία μας με το κοινό, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ενέργειες προς όφελος των καταναλωτών. Αξιοποιούμε όλα τα μέσα, παραδοσιακά και online και μέσα από μία ουσιαστική διάδραση ενημερώνουμε, ψυχαγωγούμε, επιβραβεύουμε και κυρίως αναδεικνύουμε τη φιλοσοφία μας Care of Life, με στόχο να ενθαρρύνουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, με την υψηλή φροντίδα της Libresse και των υπολοίπων brands της εταιρείας μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Το ελληνικό σκόρδο «κατακτά» την παγκόσμια φαρμακευτική αγορά
Ο Συνεταιρισμός «eNtopio» συμμετείχε σε διεθνές συμπόσιο
Sanofi Ελλάδας: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Με κεντρικό μήνυμα «ΖΕΙΣ και μπορείς να την αλλάΖΕΙΣ»
Sobi: Θετική γνωμοδότηση για το efanesoctocog alfa
Ως άπαξ εβδομαδιαίως χορηγούμενη θεραπευτική επιλογή για την αιμορροφιλία Α
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας