Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών: Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση

27/7/2022 2:56:28 πμ
Με προσκεκλημένο τον Γ. Γεροτζιάφα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών ευχαριστεί τους περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες που παρακολούθησαν άμεσα ή σε δεύτερο χρόνο τη διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση που διοργάνωσε τη Δευτέρα 18/07 με τον Γρηγόριο Γεροτζιάφα, καθηγητή Αιματολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστήμιο Σορβόννης, υπεύθυνο στο Τμήμα Θρόμβωσης Νοσοκομείο Tenon Παρίσι & διευθυντή Ερευνητικής Ομάδας Καρκίνος και Θρόμβωση INSERM.

«Θεωρήσαμε ότι και αυτό είναι στο πλαίσιο της δράσης μας, χωρίς να υποτιμάμε τα φλέγοντα θέματα του κλάδου μας, όπως οι ελλείψεις που μας βασανίζουν καθημερινά. Δεν νομίζουμε όμως ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για να σταματήσει αυτό το καθημερινό μαρτύριο και μάλιστα χωρίς κινητοποίηση του κλάδου. Από τα πολλά συγχαρητήρια που πήραμε, καταλάβαμε ότι ο σκοπός μας για μια πολύπλευρη ενημέρωση επιτεύχθηκε. 
Η καταλυτική παρουσία του Γ. Γεροτζιάφα, οι απαντήσεις του σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν και οι παρεμβάσεις των άλλων ομιλητών βοήθησε σε αυτό, δηλαδή στην ενημέρωσή μας, για να μπορούμε και εμείς στο χώρο μας, "χώρο κοινωνικής συνεύρεσης" όπως χαρακτήρισε τα φαρμακεία μας ο κ. Γεροτζιάφας, να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», σημειώνουν τα μέλη της παράταξης, κοινοποιώντας παράλληλα το link για τη μαγνητοσκοπημένη ομιλία του καθηγητή. Πατήστε εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο της συνεργασίας η περίθαλψη, τα φάρμακα και οι μείζονες υγειονομικές κρίσεις
Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στηρίζει πάντα την εκπαίδευση και επενδύει σε αυτήν






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο