Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ενημερωτική καμπάνια «Ήλιος: Φως-Φωτιά»

3/4/2007
Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2007

Την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο DivaniCaravel, όπου θα πραγματοποιηθεί η ειδική ενημερωτική εκδήλωση του Φ.Σ.Α για τα μέλη του, θα παρευρεθούν η δερματολόγος ¶ννα Αμαραντίδου, Διευθύντριας Δερματολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Αγ. Όλγα-Κωνσταντοπούλειο και στελέχη των Δερματολογικών Ινστιτούτων Avene, οι οποίοι με ομιλία τους θα ενημερώσουν τους συναδέλφους στα πλαίσια της καμπάνιας «ΗΛΙΟΣ-ΦΩΣ-ΦΩΤΙΑ».

Η ηλιακή ακτινοβολία έχει αναλυθεί από την σύγχρονη επιστημονική έρευνα και κάποιες συνιστώσες της έχουν ενοχοποιηθεί για ένα εύρος σοβαρών βλαβών στην υγεία, από το ερύθημα και το έγκαυμα ως το μελάνωμα.

Μετά το δερματολόγο, ο καταλληλότερος χώρος για την παροχή συμβουλών σχετικά με την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, είναι ο φαρμακοποιός, που ως λειτουργός επιφορτισμένος με τη διαφύλαξη τα δημόσιας υγείας, είναι ευαισθητοποιημένος για όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτήν. Δεν μπορεί λοιπόν παρά να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση του προβλήματος, που στη χώρα μας έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δεν ισχύουν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας αναφέρουν παράγοντες της αγοράς
Με θέμα τη σημασία των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό






Σχετικά άρθρα

Διαψεύδουν οι φαρμακοποιοί ότι άνοιξαν όλες οι κατηγορίες ΦΥΚ στα φαρμακεία
Δεν ισχύουν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας αναφέρουν παράγοντες της αγοράς
PEIFASYN Academy: Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα τη σημασία των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό
Οι αρχαιρεσίες του ΠΦΣ στις 28 Ιουνίου
Έως τις 26/05 οι δηλώσεις υποψηφίων και συνδυασμών
'Αδ. Γεωργιάδης: Μεγάλη η κίνηση των ΦΥΚ και στα φαρμακεία
Για σχέδιο βελτίωσης της εξυπηρέτησης των ασθενών μίλησε η Θ. Καρποδίνη