Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Ένα κόσμημα για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

22/11/2022 9:46:05 μμ
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη δημιουργία Πολυχώρου της Π.Ε.Α.Ν.Δ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΠΕΑΝΔ, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ», δημιουργεί το πρώτο συλλεκτικό κόσμημα - μια καραμέλα σε μπλε χρώμα που είναι εμπνευσμένη από τη δύναμη των παιδιών με ΣΔτ1 και από τον μπλε κύκλο που αποτελεί το παγκόσμιο σύμβολο του Διαβήτη. Το συλλεκτικό κόσμημα διατίθεται σε μενταγιόν με αλυσίδα από επιχρυσωμένο ατσάλι 24Κ αλλά και σε βραχιόλι με οικολογικό δέρμα, δίνοντας την ευκαιρία να φορεθεί από άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών!

Το κόσμημα λανσάρεται πανελλαδικά από την αλυσίδα καταστημάτων και το e-shop της Galerie De Beaute (www.galeriedebeaute.gr), στη συμβολική τιμή των 12€.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις του κοσμήματος θα διατεθούν για τη δημιουργία Πολυχώρου που θα αποτελεί το πρώτο σημείο αναφοράς για τις οικογένειες των παιδιών με ΣΔτ1. Η ΠΕΑΝΔ στοχεύει να κάνει viral την καμπάνια του κοσμήματος, προτρέποντας το κοινό που θα το αγοράσει, να φωτογραφηθεί με αυτό και να ανεβάσει τη φωτογραφία του στα social media, προσθέτοντας τα hashtag #ΗΔυναμηΤουΚυκλουΜας και κάνοντας tag την @peand_.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με νέα έρευνα στις ΗΠΑ που υποστήριξε η Sanofi
Με τίτλο: «Μην παίζεις με τον πόνο σου»






Σχετικά άρθρα

Ο πρώτος OTC συνδυασμός παρακεταμόλης & ναπροξένης εγκρίθηκε στις ΗΠΑ
Πρόκειται για νέο σκεύασμα Tylenol® της Kenvue
Σημαντικά κενά στην ενημέρωση για τον διαβήτη τύπου 1
Σύμφωνα με νέα έρευνα στις ΗΠΑ που υποστήριξε η Sanofi
Φυσικό αντηλιακό φίλτρο απέκτησε ευχάριστη και αόρατη υφή
Στο πλαίσιο μελέτης από επιστήμονες του UCLA
Ίδρυμα «Κλέων Τσέτης»: Μνημόνιο Συνεννόησης με το Nanopoulos Foundation
Για την υπεύθυνη αξιοποίηση της ΑΙ & την ψηφιακή εγγραμματοσύνη στην υγεία