Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Ένα φαρμακείο πάντα ανοιχτό ζητούν πολίτες στην Αρτέμιδα

11/6/2023 10:44:29 μμ
Ο Σύλλογος Γυναικών Αρτέμιδος «Αλληλεγγύη» μαζεύει υπογραφές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σύλλογος Γυναικών Αρτέμιδος «Αλληλεγγύη» σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Φ.Σ. Αττικής, την οποία κοινοποίησε στην Περιφέρεια και στο Δημαρχείο, ζητά να υπάρχει σε μόνιμη βάση εφημερεύον και διανυκτερεύον φαρμακείο στην Αρτέμιδα, διότι συχνά δέχεται διαμαρτυρίες από μέλη του Συλλόγου που αναζητούν φάρμακα σε περίπτωση ανάγκης στις γύρω πόλεις. 

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με την επιστολή, η άρνηση χορήγησης αντιβιοτικού από φαρμακοποιό της Αρτέμιδας, που βρισκόταν ακόμα στο φαρμακείο στις 9:30 μ.μ., με αποτέλεσμα η ασθενής να αναζητήσει το φάρμακο στα Σπάτα και να το βρει τελικά στη Ραφήνα.

«Θεωρούμε ότι οι υπηρεσίες των φαρμακείων, τα οποία είναι πολλά (πάνω από 20) στην Αρτέμιδα, είναι αναπόσπαστο μέρος του τομέα της υγείας και πρέπει να δίδεται προτεραιότητα στην άμεση και σύντομη ιατρική βοήθεια και παροχή φαρμάκων, χωρίς μεγάλες μετακινήσεις και χάσιμο πολύτιμου χρόνου». 

Ο Σύλλογος έχει οργανώσει συλλογή υπογραφών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης ασθενών και επαγγελματιών υγείας
Οι «πληγέντες» καλούνται να στείλουν σχετικά στοιχεία στον Σύλλογο






Σχετικά άρθρα

Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της
Τρία φαρμακεία στην Αττική έχασαν πάνω από 5000 ευρώ το καθένα
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για την πρόσφατη απάτη
Μεγαλύτερο ρόλο στη διαχείριση του άσθματος διεκδικούν οι φαρμακοποιοί
Η αξία τους αναγνωρίζεται από διεθνείς φορείς
ΦΣΑ: Ηλεκτρονική απάτη με την εταιρεία Revolut
Οι «πληγέντες» καλούνται να στείλουν σχετικά στοιχεία στον Σύλλογο