Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Ένα φαρμακείο πάντα ανοιχτό ζητούν πολίτες στην Αρτέμιδα

11/6/2023 10:44:29 μμ
Ο Σύλλογος Γυναικών Αρτέμιδος «Αλληλεγγύη» μαζεύει υπογραφές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σύλλογος Γυναικών Αρτέμιδος «Αλληλεγγύη» σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Φ.Σ. Αττικής, την οποία κοινοποίησε στην Περιφέρεια και στο Δημαρχείο, ζητά να υπάρχει σε μόνιμη βάση εφημερεύον και διανυκτερεύον φαρμακείο στην Αρτέμιδα, διότι συχνά δέχεται διαμαρτυρίες από μέλη του Συλλόγου που αναζητούν φάρμακα σε περίπτωση ανάγκης στις γύρω πόλεις. 

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με την επιστολή, η άρνηση χορήγησης αντιβιοτικού από φαρμακοποιό της Αρτέμιδας, που βρισκόταν ακόμα στο φαρμακείο στις 9:30 μ.μ., με αποτέλεσμα η ασθενής να αναζητήσει το φάρμακο στα Σπάτα και να το βρει τελικά στη Ραφήνα.

«Θεωρούμε ότι οι υπηρεσίες των φαρμακείων, τα οποία είναι πολλά (πάνω από 20) στην Αρτέμιδα, είναι αναπόσπαστο μέρος του τομέα της υγείας και πρέπει να δίδεται προτεραιότητα στην άμεση και σύντομη ιατρική βοήθεια και παροχή φαρμάκων, χωρίς μεγάλες μετακινήσεις και χάσιμο πολύτιμου χρόνου». 

Ο Σύλλογος έχει οργανώσει συλλογή υπογραφών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»
Η προσφορά έχει ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2025






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά την επαναφορά της ταινίας γνησιότητας στα ΜΗΣΥΦΑ
Κρίνει πως η κατάργησή της τα υποβιβάζει σε προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας
9ο Συνέδριο «Το Φαρμακείο του Αύριο»
«Φαρμακείο 360°: Συνδέοντας Ανθρώπους, Τεχνολογία & Υγεία»
ΠΦΣ: Ξεκινούν οι εγγραφές στα δωρεάν σεμινάρια του Health Hub
Αφορούν τομείς όπως η φαρμακευτική φροντίδα και η ενσωμάτωση της ΑΙ στη φαρμακευτική πρακτική