Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Εν μέσω καύσωνα οι φαρμακοποιοί της Λάρισας έδωσαν αίμα

28/6/2021 1:55:56 μμ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Φ.Σ. Λάρισας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γ.Ν. Λάρισας.

Με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 40°C υπό σκιά, 50 φαρμακοποιοί αλλά και βοηθοί φαρμακείου, συνεργάτες και συγγενείς αυτών επισκέφτηκαν το φουαγιέ της Ιατρικής Σχολής, χθες Πέμπτη 24 Ιουνίου, και στήριξαν αυτήν την πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου, προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι σε μια σπουδαία για την υγεία και την ανθρωπότητα ενέργεια.

Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας δήλωσε:
«Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με όνειρα και προσδοκίες για παραγωγή ακόμη πιο σημαντικού έργου στο μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο, τα μέλη μας, τους συγγενείς, τους φίλους και συνεργάτες που έδωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και το ακόμη πιο πολύτιμο αίμα τους και με τον τρόπο αυτό χάρισαν πνοή και ζωντάνια στο ξεκίνημά μας. Ευχαριστούμε τις υπεύθυνες του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, οι οποίες με το πάθος τους μας ενέπνευσαν και μας παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το αποφασιστικό βήμα».

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Φ.Σ. Λάρισας θα πραγματοποιούνται δύο φορές ανά έτος, με σκοπό τη συνολική αύξηση των αποθεμάτων αίματος στην περιοχή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση βασίζεται στη δυσκολία μετακίνησης και στην αυξημένη επικινδυνότητα για τους εργαζομένους
Μέσω ενημερωτικής καμπάνιας και της εκπόνησης μελέτης






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους