Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Έμφυλη βία: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης από τον ΟΦΕΤ

10/6/2024 10:09:18 μμ
Για τους εργαζόμενους του Ομίλου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σχετικά με την έμφυλη βία, πραγματοποίησε ο ΟΦΕΤ στις εγκαταστάσεις του Βιοκλιματικού Εργοστασίου της UNI-PHARMA στην Κάτω Κηφισιά, με πρωτοβουλία της Προέδρου και CEO του Ομίλου και υποψήφιας Προέδρου του ΣΕΒ, Ιουλίας Τσέτη. 


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με τις αληθινές ιστορίες σύγχρονων Ελληνίδων γυναικών, οι οποίες έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής βίας. Μάλιστα τη σημαντικότητα της ευαισθητοποίησης των εργαζομένων για την έμφυλη βία και της υπενθύμισης παράλληλα του πλαισίου αρχών λειτουργίας του ΟΦΕΤ καταδεικνύει το γεγονός ότι ο Όμιλος αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα του ντοκιμαντέρ, ειδικά για την προβολή του στους εργαζόμενους.


«Στον ΟΦΕΤ, καταρχάς αναγνωρίζουμε ότι η έμφυλη βία είναι ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στις ζωές των ανθρώπων. Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να διασφαλίζουμε ότι οι γυναίκες στην εργασία τους στον Όμιλό μας αφενός είναι ασφαλείς αφετέρου μπορούν να μας εμπιστεύονται. ΓιΆ αυτό και πραγματοποιούμε εκδηλώσεις όπως αυτή – γιατί θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοί μας να είναι ευαισθητοποιημένοι γιΆ αυτό το κοινωνικό πρόβλημα, αλλά και ταυτόχρονα ενήμεροι για τα μέτρα που έχει λάβει σχετικά, ο Όμιλός μας», ανέφερε η Ιουλία Τσέτη. 


Αναφέρθηκε επίσης στο έργο που έχει επιτελέσει στον ΣΕΒ σχετικά, ως Επικεφαλής της Επιτροπής Ισότητας, Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης, με την έκδοση του Οδηγού για τις επιχειρήσεις όσον αφορά την Πρόληψη και Καταπολέμηση των Διακρίσεων Βίας, καθώς και στην έρευνα για τη θέση των γυναικών στο ελληνικό επιχειρείν.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Η συνεργασία Ακαδημίας & φαρμακοβιομηχανίας, αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο της νέας γενιάς», όπως ανέφερε


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης