Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ELPEN: "Μικροβίωμα: Από τα προβιοτικά στα μεταβιοτικά"

15/12/2020 11:49:36 πμ
Διαδικτυακό σεμινάριο στις 16 Δεκεμβρίου 2020
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το σεμινάριο "Μικροβίωμα: Από τα προβιοτικά στα μεταβιοτικά" που διοργανώνει η εταιρεία Elpen, υπό την αιγίδα του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στις 16/12, από τις 19:00 έως τις 20:40 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η έγκυρη ενημέρωση των φαρμακοποιών για τα σύγχρονα ζητήματα που άπτονται του κρίσιμου ρόλου της στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Το μικροβίωμα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της επιστημονικής κοινότητας με όλο και περισσότερες μελέτες να επιβεβαιώνουν τον κρίσιμο ρόλο του στη συνολική ρύθμιση του οργανισμού.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Διονύσης Ευγενίδης, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ο Θεόδωρος Τρύφων, Αντιπρόεδρος και Συνδιευθύνων Σύμβουλος της ELPEN και Πρόεδρος της ΠΕΦ.

Ο Δημήτριος Τσαούσης, Πτυχιούχος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Sales Supervisor at OTC/CHC North Greece Division και η Ρομίνα Μιχαλακάκου, χημικός Μηχανικός, MBA, Marketing Manager at OTC/CHC Division θα μιλήσει για τα καινοτόμα, ασφαλή και τεκμηριωμένα συμπληρώματα διατροφής από την ELPEN.

Ο Αλέξανδρος Γκίνης, Ιατρός Ενδοκρινολόγος, Διευθυντής Ιατρικού Τμήματος ELPEN θα δώσει ομιλία με θέμα: «Μικροβίωμα και ο ρόλος του στο ανοσοποιητικό. Η εποχή των μεταβιοτικών, ενώ την παρουσίαση του καινοτόμου προϊόντος ALCOFLU θα κάνει η Αγγελική Ζακούλα, Φαρμακοποιός , MSc UοP, Junior Product Manager at OTC/CHC Division.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος






Σχετικά άρθρα

Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά
15 ΣΥΦΑ συμμετέχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα Φαρμακοποιών
Ξεκινούν εγγραφές και για νέα μέλη