Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Ηλεκτρονικές πλέον οι αιτήσεις για τα ερευνητικά της πρωτόκολλα

9/9/2019 3:10:19 μμ
Θα λύσει τα χέρια των ερευνητών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τα ερευνητικά πρωτόκολλα που θα υλοποιούνται στο Ερευνητικό, Εκπαιδευτικό και Πειραματικό της Κέντρο εγκαινίασε πρόσφατα η ELPEN.

Η εταιρεία δημιούργησε ένα χρήσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο που διευκολύνει τη διαδικασία αίτησης και αξιολόγησης κάθε ερευνητικής πρότασης, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική στήριξή της στην ερευνητική κοινότητα. Η εν λόγω πλατφόρμα αποτελεί μια μοναδική καινοτομία του Ερευνητικού, Εκπαιδευτικού και Πειραματικού Κέντρου της φαρμακοβιομηχανίας. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες που ενδιαφέρονται να διεξάγουν το ερευνητικό τους πρωτόκολλο στις σύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις της ELPEN, θα μπορούν να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά.

Η εταιρεία δημιούργησε μια φιλική προς τον χρήστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, που λειτουργεί στα πρότυπα των σύγχρονων διαδικτυακών εφαρμογών. Συμμορφώνεται δε πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού GDPR και τη νομοθεσία για τη μεταφραστική έρευνα. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στον ερευνητή τόσο να δημιουργήσει, όσο και να επεξεργαστεί την αίτησή του.

Η οριστική υποβολή πραγματοποιείται εφόσον ο ερευνητής είναι βέβαιος για την πληρότητα και την ορθότητα των στοιχείων που έχει εισάγει στην αίτηση. Η αίτηση μετά την οριστική της υποβολή λαμβάνει μοναδικό κωδικό καταχώρησης ο οποίος γνωστοποιείται στον αιτούντα για περαιτέρω χρήση.

Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης είναι ιδιαίτερα απλή και επιτρέπει επίσης την αμφίδρομη ηλεκτρονική επικοινωνία των αιτούντων με τους επιστήμονες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος