Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για τους νέους

10/3/2020 5:03:02 μμ
Συμμετέχοντας δυναμικά στην ημέρα καριέρας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo





 Έμπρακτη στήριξή στη νέα γενιά απέδειξε για μια ακόμη φορά η ELPEN, συμμετέχοντας δυναμικά στην ημέρα καριέρας που διοργάνωσε το πρόγραμμα Regeneration στις 11 Φεβρουαρίου 2020 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλές επιχειρήσεις από το χώρο του φαρμάκου και όχι μόνο. Στόχος της ήταν η ενίσχυση της διασύνδεσης των νέων πτυχιούχων με την αγορά εργασίας. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τα στελέχη της εταιρείας από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού πραγματοποίησαν πολλές συνεντεύξεις με νέους ηλικίας έως 29 ετών.

Οι υποψήφιοι ήταν απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με κατάρτιση σε διάφορα γνωστικά πεδία και εργασιακή εμπειρία που δεν ξεπερνούσε τα 3 έτη. Στη διαδικασία συμμετείχαν επίσης και άτομα με ειδικές ανάγκες, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ELPEN, με στόχο τη διερεύνηση μιας πιθανής μελλοντικής συνεργασίας.

Το γεγονός αυτό έχει αναμφίβολα ξεχωριστή σημασία, καθώς προάγει τις ίσες ευκαιρίες στο χώρο εργασίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην εκδήλωση συμμετείχαν και υποψήφιοι που είχαν συνειδητά επιλέξει να δώσουν συνέντευξη στη συγκεκριμένη εταιρεία. Προς ευχάριστη έκπληξή τους, τα στελέχη της ELPEN από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού διαπίστωσαν πως συνομιλούσαν με νέους που είχαν ήδη μπει στη διαδικασία να ενημερωθούν για την εταιρεία.

Το Regeneration θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Στόχος του είναι η δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας των νέων πτυχιούχων για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στη χώρα μας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί