Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ELPEN: Βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην απασχόληση

22/12/2022 8:13:25 μμ
Στα «Diamonds of The Greek Economy 2022»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για την ενεργό συμβολή της στον τομέα της απασχόλησης βραβεύτηκε η ELPEN, πετυχαίνοντας και φέτος αύξηση στο προσωπικό της. Η απονομή της σχετικής τιμητικής διάκρισης έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας της Ναυτεμπορικής «Diamonds of The Greek Economy 2022», παρουσία επιχειρηματιών, στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Πολιτείας και θεσμικών συλλογικών φορέων.

Παρά τις δυσκολίες που επέφερε το 2022 η υγειονομική κρίση και η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους, η ELPEN κατάφερε να αυξήσει το προσωπικό της σε ποσοστό 13%. Με 1.350 εργαζόμενους σε επίπεδο ομίλου, η εταιρεία συνεχίζει τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τη στελέχωση των 2 νέων επενδύσεών της που αφορούν ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων και το νέο Ινστιτούτο Έρευνας και Καινοτομίας που υλοποιεί. Οι νέες επενδύσεις της ELPEN ενισχύουν το ήδη έντονο αποτύπωμα της εταιρείας στον τομέα της απασχόλησης με επιπλέον 350 νέες θέσεις εργασίας και μάλιστα για εργαζομένους υψηλής εξειδίκευσης.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη διάκριση της εταιρείας, ο Συνδιευθύνων Σύμβουλος της ELPEN και Πρόεδρος της ΠΕΦ, Θ. Τρύφων ανέφερε: «Μαζί με τις επενδύσεις που υλοποιούν οι υπόλοιπες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες δημιουργούμε ένα οικοσύστημα, που θα καλύψει ακόμα περισσότερους Έλληνες ασφαλισμένους με φάρμακα πρώτης γραμμής. Είναι επομένως ξεκάθαρο πως οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να είναι παρούσες στον αγώνα που δίνει η χώρα για να πάει μπροστά».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Δρ 'Αρης Αγγελής, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού
Και τη δημιουργία 1600 νέων θέσεων εργασίας






Σχετικά άρθρα

ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Ισχυρή παρουσία στο PHARMA point 2025
Με υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερό του
Νέα συμφωνία MSD – Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ
Για τη συν-προώθηση του εμβολίου Gardasil 9®
AstraZeneca: Συμφωνία με τις ΗΠΑ για χαμηλότερες τιμές στα φάρμακά της
Η δεύτερη αντίστοιχη συμφωνία του Ντ. Τραμπ, μετά την Pfizer
DEMO: Έναρξη μαθημάτων στην πρώτη Βιο-Ακαδημία της εταιρείας
Οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν μέσα από ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο αιτήσεων