Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ελλείψεις φαρμάκων λόγω... έλλειψης κουπονιών

18/6/2013 8:20:05 πμ
Ελλείψεις φαρμάκων και πάλι στην αγορά. Αυτή τη φορά, η αιτία δεν είναι οι παράλληλες εξαγωγές, αλλά η έλλειψη κουπονιών!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, στην εκπομπή «Υγεία 360» στο Kontra Channel, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονο πρόβλημα με ελλείψεις φαρμάκων, επειδή δεν υπάρχει ούτε... μελάνι, καθώς ο ΕΟΦ δεν έχει διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια, για την εκτύπωση των κουπονιών,με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μην εφοδιάζονται τα φαρμακεία με φάρμακα.

 

Στην εκπομπή Υγεία360, το μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακαποθηκαρίων κ. Θόδωρος Σκυλλακάκης ανακοίνωσε την πρωτοβουλία «save Greece from cancer», με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμάκων για άπορους και αναξιοπαθούντες καρκινοπαθείς. Το σάιτ της πρωτοβουλίας θα είναι στον αέρα την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Πηγή: ygeia360.gr


Για το ίδιο θέμα των ελλείψεων ταινιών γνησιότητας είχε προειδοποιήσει προ ημερών και ο ΣΦΕΕ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενόψει των αρχαιρεσιών του ΠΦΣ στις 28/06
Ενόψει των αρχαιρεσιών του ΠΦΣ στις 28/06






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ