Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

PFIZER: Ανακαλεί όλες τις παρτίδες αντικαπνιστικού φαρμάκου
Στην Ελλάδα έχουν ανακληθεί παρτίδες από τον Ιούνιο
Τα rapid tests στα φαρμακεία: Το νέο webinar από το ΠΕΙΦΑΣΥΝ Academy και το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιτυχημένο πανελλαδικό διαδικτυακό σεμινάριο
ΠΦΣ: Έτοιμη η εφαρμογή «Ηλεκτρονικού Βιβλίου Ναρκωτικών»
Περιορίζεται επιτέλους η γραφειοκρατία

Eli Lilly: Το παγκόσμιο μήνυμα που στέλνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

23/7/2021 3:35:06 μμ
"Δεν είμαστε υγιείς, αλλά μπορούμε να γίνουμε"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, που ξεκινούν την Παρασκευή στο Τόκιο, υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από τη φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly, η οποία δοκιμάζει μια διαφορετική λογική στην προώθησή της από αυτά που έχουν συνηθίσει οι θεατές. 

Αντί για θριαμβευτικά μηνύματα για τη νίκη, στην τηλεοπτική της διαφήμιση αναφέρει: «Παρακολουθώντας την επιτυχία των αθλητών μας, έχουμε για άλλη μία φορά την εντύπωση ότι η Αμερική είναι η πιο υγιής χώρα στον κόσμο. Δεν είμαστε. Αλλά μπορούμε να γίνουμε». 

Το σποτ, που έχει δημιουργηθεί από τη Nike και τη διαφημιστική εταιρεία Wieden & Kennedy, δείχνει αρχικά κοντινά πλάνα των προσώπων των αθλητών την ώρα μιας εντατικής προσπάθειας και στη συνέχεια δείχνει πλάνα από απλούς ανθρώπους να βλέπουν τηλεόραση σε ένα κουρείο, σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, σε ένα απλό σαλόνι.

«Έχουμε την επιστήμη και την ιατρική. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Απλά πρέπει να κάνουμε την υγεία προτεραιότητά μας. Γιατί η υγεία όλων μας είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει ποτέ ξανά να τη θεωρήσουμε δεδομένη».

Η εταιρεία επίσης σοκάρει ευχάριστα και με μια άλλη καμπάνια σχετική με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που συνδέει φαρμακευτικά προϊόντα της με προσωπικές ιστορίες υγείας κάποιων αθλητών ή των οικογενειών τους.
Στόχος να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα των φαρμάκων της αλλά και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις παθήσεις: Η αθλήτρια Laurie Hernandez συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για μια θεραπεία του διαβήτη 2 από την οποία πάσχει ο πατέρας της και η Chaunté Lowe «συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 5η φορά, αλλά 1η φορά αφού επέζησε από τον καρκίνο».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο συνδυασμός σπουδών και πρωταθλητισμού δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην πρόκρισή τους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου
Με τη στήριξη της CSL Behring Hellas συμμετείχε στο Διαγωνισμό iGEM 2020


Σχετικά άρθρα

ΒΙΑΝ και SUPERFOODS NATURE'S BEST ενώνουν τις δυνάμεις τους
Ισχυρή παρουσία στο ελληνικό φαρμακείο
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας
To πανεπιστήμιο κατατάσσεται στα 601-800 καλύτερα παγκοσμίως, σύμφωνα με το Times Higher Education World University Rankings 2022
Ο φαρμακευτικός όμιλος Meditrina εισάγεται στο Χρηματιστήριο Κύπρου
Βασικοί μέτοχοι είναι οι διδάκτορες Φαρμακευτικής Αλέξανδρος Αλεξίδης και Δημήτριος Σπυριούνης
Pfizer & BMS: Διατηρούν την πατέντα του apixaban έως το 2028
Και εξασφαλίζουν έσοδα δισεκατομμυρίων