Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Eli Lilly: Το παγκόσμιο μήνυμα που στέλνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

23/7/2021 3:35:06 μμ
"Δεν είμαστε υγιείς, αλλά μπορούμε να γίνουμε"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, που ξεκινούν την Παρασκευή στο Τόκιο, υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από τη φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly, η οποία δοκιμάζει μια διαφορετική λογική στην προώθησή της από αυτά που έχουν συνηθίσει οι θεατές. 

Αντί για θριαμβευτικά μηνύματα για τη νίκη, στην τηλεοπτική της διαφήμιση αναφέρει: «Παρακολουθώντας την επιτυχία των αθλητών μας, έχουμε για άλλη μία φορά την εντύπωση ότι η Αμερική είναι η πιο υγιής χώρα στον κόσμο. Δεν είμαστε. Αλλά μπορούμε να γίνουμε». 

Το σποτ, που έχει δημιουργηθεί από τη Nike και τη διαφημιστική εταιρεία Wieden & Kennedy, δείχνει αρχικά κοντινά πλάνα των προσώπων των αθλητών την ώρα μιας εντατικής προσπάθειας και στη συνέχεια δείχνει πλάνα από απλούς ανθρώπους να βλέπουν τηλεόραση σε ένα κουρείο, σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, σε ένα απλό σαλόνι.

«Έχουμε την επιστήμη και την ιατρική. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Απλά πρέπει να κάνουμε την υγεία προτεραιότητά μας. Γιατί η υγεία όλων μας είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει ποτέ ξανά να τη θεωρήσουμε δεδομένη».

Η εταιρεία επίσης σοκάρει ευχάριστα και με μια άλλη καμπάνια σχετική με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που συνδέει φαρμακευτικά προϊόντα της με προσωπικές ιστορίες υγείας κάποιων αθλητών ή των οικογενειών τους.
Στόχος να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα των φαρμάκων της αλλά και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις παθήσεις: Η αθλήτρια Laurie Hernandez συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για μια θεραπεία του διαβήτη 2 από την οποία πάσχει ο πατέρας της και η Chaunté Lowe «συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 5η φορά, αλλά 1η φορά αφού επέζησε από τον καρκίνο».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Συμφωνίες και υπηρεσίες ταχείας παράδοσης ενισχύουν τη θέση της στην αγορά






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις