Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Eli Lilly: Επενδύει $2,5δισ. σε νέες εγκαταστάσεις στη Γερμανία

22/11/2023 11:56:01 μμ
Για να αυξήσει την παραγωγή ενέσιμων φαρμάκων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μεγάλη επένδυση ύψους $2,5δισ. ετοιμάζει η Eli Lilly στις εγκαταστάσεις της στη Γερμανία με την οικοδόμηση νέας μονάδας παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που αναμένεται να λειτουργήσει το 2027. 


Η μονάδα αφορά την παραγωγή ενέσιμων παρεντερικών φαρμάκων με στόχο να στηρίξει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τα φάρμακα κατά του διαβήτη και της παχυσαρκίας. 


Εφόσον η νέα μονάδα ολοκληρωθεί, η εταιρεία θα αυξήσει την παρουσία της στην Ευρώπη αποκτώντας συνολικά 6 παραγωγικές εγκαταστάσεις στην ήπειρο, οι οποίες θα δημιουργήσουν την ευκαιρία για συνεργασίες και συμφωνίες, θα ενισχύσουν τις σχέσεις με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και τις κυβερνήσεις, ενώ θα υποστηρίξουν το οικοσύστημα των βιοεπιστημών αρχικού σταδίου, αναφέρει η εταιρεία. 


«Με αυτή τη νέα επένδυση, ελπίζουμε να πυροδοτήσουμε μια νέα εποχή συνεργασίας και καινοτομίας στη Γερμανία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με κοινό στόχο να βρίσκουμε σταθερές λύσεις για τους ασθενείς», δήλωσε ο Ilya Yuffa, πρόεδρος της Lilly International.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με την καμπάνια «Δεν φταις εσύ. Η παχυσαρκία είναι χρόνια νόσος. Μίλα με τον γιατρό σου»
Σύμφωνα με δηλώσεις του σε εκδήλωση της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-Lilly






Σχετικά άρθρα

Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση στην παχυσαρκία
Με την καμπάνια «Δεν φταις εσύ. Η παχυσαρκία είναι χρόνια νόσος. Μίλα με τον γιατρό σου»
Servier Hellas: Νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα για βελτιωμένη θεραπευτική αγωγή
Το akolouthotinagogi.gr απευθύνεται σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα
Novo Nordisk: Διοργανώνει το πρώτο WeightTalk Media Summit στο Λονδίνο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Δημιουργείται ένας νέος ελληνικός όμιλος φαρμάκων