Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα

Βγήκε η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την υποβολή των συνταγών
Πρέπει να επικαιροποιηθούν τα προγράμματα των φαρμακείων, επισημαίνει ο ΦΣΘ
1,6 δισ. ευρώ πληρώσαμε από την τσέπη μας για φάρμακα το 2021
Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του ΣΦΕΕ

ΕΛΕΤΕΜ: Workshop για τις γυναίκες σε εμμηνόπαυση

7/2/2022 7:45:05 μμ
Με το μήνυμα: «Αγαπώ τον εαυτό μου, με φροντίζω, πιστεύω σε μένα»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Ανακάλυψε ό,τι τρέφει την ψυχή σου και σου φέρνει χαρά, φρόντισε τον εαυτό σου και δώσε χώρο στη ζωή σου. Όλα εξαρτώνται από σένα, η λύση είναι μέσα σου αρκεί να το αποφασίσεις». 

Αυτό ήταν το μήνυμα από το workshop που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) για τα μέλη της και ολοκληρώθηκε μετά από 6 δίωρες συναντήσεις της ομάδας, καθώς και μια ατομική συνεδρία μίας ώρας για κάθε συμμετέχουσα. 

Εισηγήτρια ήταν η Αγγελική Νικητάκη-Νάτα, Senior Professional Life Health Coach, MSc Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων - Παίδων, Επισκέπτρια Υγείας. Στόχος του Workshop ήταν οι συμμετέχουσες να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τα θέλω τους, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, τις επιτυχίες, τα όνειρά τους και γενικότερα να μπουν σε μια διεργασία σκέψης μέσα από στοχευμένες coaching ερωτήσεις.

Το ενδιαφέρον των συμμετεχουσών να συνεχίσουν την προσωπική τους εξέλιξη οδήγησε στην απόφαση η ομάδα να συναντιέται μια φορά τον μήνα με σκοπό να δοθούν επιπρόσθετα ερεθίσματα για περαιτέρω εμβάθυνση σε σχέση με την αλλαγή που επιθυμεί ο καθένας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στο τηλ.: 211 1828572.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τη Δέσποινα Αρναούτογλου, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Master Αισθητικής Ιατρικής, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης
Στην έρευνα συμμετείχαν 5.000 γυναίκες σε 10 χώρες


Σχετικά άρθρα

1,6 δισ. ευρώ πληρώσαμε από την τσέπη μας για φάρμακα το 2021
Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του ΣΦΕΕ
Μητρώο Χρόνιου Νευροπαθητικού Πόνου: Συνεχίζει να λειτουργεί με ιδιωτική πρωτοβουλία
Αλλά μετά από έξι χρόνια χρειάζεται πλέον οικονομική βοήθεια