Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

ΕΛΕΤΕΜ: Workshop για τις γυναίκες σε εμμηνόπαυση

7/2/2022 7:45:05 μμ
Με το μήνυμα: «Αγαπώ τον εαυτό μου, με φροντίζω, πιστεύω σε μένα»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Ανακάλυψε ό,τι τρέφει την ψυχή σου και σου φέρνει χαρά, φρόντισε τον εαυτό σου και δώσε χώρο στη ζωή σου. Όλα εξαρτώνται από σένα, η λύση είναι μέσα σου αρκεί να το αποφασίσεις». 

Αυτό ήταν το μήνυμα από το workshop που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) για τα μέλη της και ολοκληρώθηκε μετά από 6 δίωρες συναντήσεις της ομάδας, καθώς και μια ατομική συνεδρία μίας ώρας για κάθε συμμετέχουσα. 

Εισηγήτρια ήταν η Αγγελική Νικητάκη-Νάτα, Senior Professional Life Health Coach, MSc Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων - Παίδων, Επισκέπτρια Υγείας. Στόχος του Workshop ήταν οι συμμετέχουσες να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τα θέλω τους, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, τις επιτυχίες, τα όνειρά τους και γενικότερα να μπουν σε μια διεργασία σκέψης μέσα από στοχευμένες coaching ερωτήσεις.

Το ενδιαφέρον των συμμετεχουσών να συνεχίσουν την προσωπική τους εξέλιξη οδήγησε στην απόφαση η ομάδα να συναντιέται μια φορά τον μήνα με σκοπό να δοθούν επιπρόσθετα ερεθίσματα για περαιτέρω εμβάθυνση σε σχέση με την αλλαγή που επιθυμεί ο καθένας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στο τηλ.: 211 1828572.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έρευνα από το «'Αλμα Ζωής» και το LabHTA






Σχετικά άρθρα

Ανακλήθηκε παρτίδα του Physiomer Baby
Ανακοινώσεις από τον ΕΟΦ
Όγκοι της υπόφυσης: Πού πρέπει να στοχεύει η χειρουργική θεραπεία;
Σύμφωνα με νέα μελέτη από τα Πανεπιστήμια Κέιμπριτζ και Λονδίνου
MERCK: Παρουσίασε νέα θετικά δεδομένα για τα δισκία κλαδριβίνης
Για τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση
Ένα καινοτόμο φάρμακο για το κοινωνικό άγχος βρίσκεται σε κλινικές μελέτες
Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"