Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Οι 6 θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας και ανάπτυξης των φαρμακείων
Από τον Γιάννη Δαγρέ, β' αντιπρόεδρο ΠΦΣ & Ταμία ΦΣΑ
ΦΣΔ:
Επίσημη ανακοίνωση για τη θέση στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Πόσους φαρμακοποιούς χρειαζόμαστε στην Ελλάδα;
Μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό «The Lancet» αποκαλύπτει

ELANCYL Cellu/reverse 14 ημέρες

23/7/2007
Καινούργιος ενισχυμένος ορός αδυνατίσματος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 

ELANCYL Cellu/reverse 14 ηµέρες

 

Τα εργαστήρια Elancyl ανακάλυψαν στο πιπέρι του Σισουάν την ξανθοξυλίνη, η οποία διεγείρει την πρωτεΐνη UCP-2, επιτυγχάνοντας έτσι την καύση του τοπικού λίπους.

ELANCYL Cellu/reverse 14 ηµέρες

Το 2007 τα εργαστήρια Elancyl ανοίγουν νέους ορίζοντες στην καταπολέµηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, µε τον καινούργιο ενισχυµένο ορό αδυνατίσµατος, Cellu/reverse 14 ηµέρες.

Η νέα τεχνολογία στο αδυνάτισµα βασίζεται σε έναν ανεξερεύνητο έως τώρα φυσιολογικό µηχανισµό καύσης του τοπικού λίπους, στον οποίο οι αποσυζευτικές πρωτεΐνες UCP-2 (Uncoupling Protein-2) είναι ο κύριος πρωταγωνιστής.

Αρχικά, οι UCP-2 βρίσκονται στη µιτοχόνδρια µεµβράνη του φαιώδους λιπώδους ιστού των νεογέννητων (από 0 έως 3 µηνών) και συµβάλλουν στην παραγωγή σωµατικής θερµότητας. Αυτό γίνεται γιατί οι UCP-2 καταναλώνουν µια σηµαντική ποσότητα γλυκόζης και λιπαρών οξέων από το µιτοχόνδριο, στο οποίο καταναλώνονται και καίγονται, παράγοντας έτσι την απαιτούµενη θερµότητα.

Μετά τους 3 µήνες ζωής, όµως, οι UCP-2 απενεργοποιούνται σταδιακά, ενώ παράλληλα µειώνεται ο αριθµός τους. Αυτό συµβαίνει γιατί ο φαιώδης λιπώδης ιστός των µωρών µετατρέπεται σε λευκό λιπώδη ιστό προοδευτικά καθώς ο άνθρωπος αναπτύσσεται, µε αποτέλεσµα οι UCP-2 να είναι ανενεργές από µια ηλικία και µετά.

Αυτό οφείλεται στον ενδοκυττάριο µεταφορέα ΝΟ (µονοξείδιο του αζώτου), ο οποίος αναστέλλει τη δράση των UCP-2, αποδυναµώνοντας έτσι την καύση των λιπών.

Με άλλα λόγια οι UCP-2 συνεχίζουν να υπάρχουν στον ενήλικα αλλά ανενεργές. Εφόσον όµως ενεργοποιηθούν, αυξάνουν ραγδαία την κατανάλωση γλυκόζης και ελεύθερων λιπαρών οξέων από το µιτοχόνδριο, τα οποία καίγονται κυριολεκτικά, αντί να συσσωρεύονται στο λιποκύτταρο. Ο µηχανισµός αυτός επηρεάζει, µε τη σειρά του, τη λιπόλυση και τη λιπογένεση, οι οποίες συνδέονται άµεσα µε το αδυνάτισµα.

Συγκεκριµένα οι UCP-2:
λιποαναρροφούν µαζικά τη γλυκόζη και τα ελεύθερα λιπαρά οξέα (ΕΛΟ) που παράγονται από τη λιπόλυση
παγιδεύουν τη γλυκόζη και τα ΕΛΟ πριν αυτά αποθηκευτούν από το λιποκύτταρο, αναστέλλοντας έτσι τη λιπογένεση.

Τα εργαστήρια Elancyl ανακάλυψαν στο πιπέρι του Σισουάν την ξανθοξυλίνη, η οποία διεγείρει την πρωτεΐνη UCP-2, επιτυγχάνοντας έτσι την καύση του τοπικού λίπους.

Η ξανθοξυλίνη είναι το κύριο δραστικό συστατικό του νέου ορού κατά της κυτταρίτιδας, Cellu/reverse 14 ηµέρες.

Ο τρόπος δράσης των υπόλοιπων συστατικών βασίζεται στη γνωστή πλέον µέθοδο της χρονοβιολογίας, συµβατή µε τους βιολογικούς ρυθµούς των λιποκυττάρων:

Τα συστατικά άµεσης αποδέσµευσης, όπως το εκχύλισµα ξανθοξυλίνης, η καφεΐνη (λιπολυτικός παράγοντας), η ουρία (απολέπιση, ενυδάτωση) καθώς και το µαλακτικό έλαιο που προσδίδει καλλυντικές ιδιότητες στο προϊόν, βρίσκονται στο υδρο-αλκοολικό ζελ το οποίο διεισδύει άµεσα στον υποδόριο ιστό.

Στη σιλικονούχο φάση βραδείας αποδέσµευσης, βρίσκεται το εκχύλισµα φλοριτζίνης (κατά της αποθήκευσης των λιπών), το piloselle (αποσυµφόρηση) και το HMC (σύσφιξη), τα οποία αποδεσµεύονται σταδιακά κατά την πάροδο της ηµέρας.

Οι κλινικές µελέτες επιβεβαίωσαν τα εξαιρετικά in vitro αποτελέσµατα: η περιφέρεια των γοφών µειώνεται έως 3,3 εκ. σε 14 ηµέρες.

Το Cellu/reverseτων εργαστηρίων Elancyl σηµατοδοτεί µια νέα εποχή στο τοπικό αδυνάτισµα.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προτείνει να υπάρχει στη συσκευασία σχετικό QR code
Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα των παιδιών


Σχετικά άρθρα

30/3/2022 1:21:28 μμ"Top Pharma Launches 2021"
Η πρώτη έκδοση για τα TOP λανσαρίσματα της χρονιάς που πέρασε
Neubria Charge Energy: Ενέργεια & Εγρήγορση
Κυκλοφορεί από την Douni Health Products AE
Neubria Shine Mood: Διάθεση & Ισορροπία
Κυκλοφορεί από την Douni Health Products AE
TONIMER LAB: PANTHEXYL SPRAY & PANTHEXYL BABY SPRAY
Εξειδικευμένες ρινικές πλύσεις με ξυλιτόλη