Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


ΕΚΠΑ & ΠΕΦ υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας

25/5/2023 12:47:23 πμ
Στόχος η ενδυνάμωση των στελεχών και η ανάπτυξη δεξιοτήτων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πρωτόκολλο Συνεργασίας με σκοπό την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων σε θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και επιμόρφωσης στελεχών, υπέγραψαν η ΠΕΦ και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» προς όφελος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και στη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την αγορά. 

Με αφορμή την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας ο πρόεδρος της ΠΕΦ Θεόδωρος Τρύφων δήλωσε: «Η συνεργασία της ΠΕΦ με το University of Athens MBA ενδυναμώνει το στόχο της ΠΕΦ για τη διασύνδεση της φαρμακοβιομηχανίας με το Πανεπιστήμιο. Η διάδραση του εκπαιδευτικού προγράμματος του University of Athens MBA με τη φαρμακευτική βιομηχανία είναι απαραίτητη για την προετοιμασία των μελλοντικών στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου μέσω της ανάπτυξης δεξιοτήτων που απαντούν στις ανάγκες των εταιρειών του κλάδου».

Εκ μέρους του University of Athens MBA ο Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος, Αν. Καθηγητής Δημήτριος Μπάλιος, δήλωσε: «Στελέχη των μελών της ΠΕΦ, αποκτώντας την εκπαιδευτική εμπειρία του University of Athens MBA, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, τις ηγετικές τους ικανότητες αλλά και τις απαιτούμενες δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν σε προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη».
Από τη μεριά του ο ακαδημαϊκός της συντονιστής Καθηγητής Γιάννης Υφαντόπουλος σημειώνει: «Ο πνευματικός και ερευνητικός δίαυλος μεταξύ της ΠΕΦ και του University of Athens MBA θα διαμορφώσει ηγετικά στελέχη με ύψιστο γνωσιακό υπόβαθρο στη φαρμακευτική επιχειρηματικότητα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έως την 1η Απριλίου πρέπει να έχουν προγραμματιστεί ραντεβού






Σχετικά άρθρα

Σύλλογος Πεταλούδα: «Φρόντισε ότι σε στηρίζει!»
Καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη χρόνια φλεβική νόσο
Biogen: Νέα δεδομένα για το όφελος του nusinersen
Σε βρέφη και μικρά παιδιά με SMA
Το 16% των Ελλήνων πήρε αντιβιοτικό χωρίς συνταγή τη 10ετία 2013-2023
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε ημερίδα για την ορθολογική τους χρήση
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης
Κάθε χρόνο, πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι παγκοσμίως νοσούν από φυματίωση