Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Εκβιασμό με την πληρωμή των ληξιπροθέσμων προς τους κλινικάρχες από τον 'Aδωνι

5/7/2013 5:22:00 μμ
Έναν άσσο στο μανίκι του φαίνεται ότι κρύβει ο υπουργός Υγείας προκειμένου να αντιμετωπίσει την επίσχεση υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ, με την οποία απειλούν οι κλινικάρχες να απαντήσουν στην επιβολή clawback ύψους για το 2013.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Σύμφωνα με πηγές του ygeia360.gr, o Υπουργός Υγείας έχει αποφασίσει να δηλώσει κατηγορηματικά στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών ότι δεν θα λάβουν ούτε ευρώ από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς αυτούς, αν ο κλάδος τους προχωρήσει τελικά στην επίσχεση υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 'Aδωνις Γεωργιάδης θα διατυπώσει την προειδοποίηση του το Σάββατο 6 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τους εκπροσώπους των κλινικαρχών.

 

Πηγή: ygeia360.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών στοχεύει η κυβέρνηση
Ανακοίνωση από τον Αδ. Γεωργιάδη στο συνέδριο του Εconomist






Σχετικά άρθρα

ΕΟΦ: 91 φάρμακα στη λίστα απαγόρευσης παράλληλων εξαγωγών
Και περίπου 300 σκευάσματα σε έλλειψη
Συμφωνία Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία
Στη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών στοχεύει η κυβέρνηση
200% δασμούς στα γενόσημα ανακοίνωσε ο Τραμπ
Η πολιτική θα ξεκινήσει το 2028
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας & Κύπρου στον τομέα του φαρμάκου
Στελέχη του ΕΟΦ συναντήθηκαν με τον Κύπριο υπουργό Υγείας