Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Έκθεση Ζωγραφικής του 'Ακη Κορωνάκη: "Διαδρομή στο χρώμα"

16/9/2020 3:02:20 μμ
Εγκαίνια στις 19/9 στη Δημοτική Πινακοθήκη - Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η έκθεση "Διαδρομή στο χρώμα" περιλαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι του έργου που έχει δημιουργήσει ο 17χρονος μαθητής και υποψήφιος Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου & της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών 'Ακης Κορωνάκης, τα τελευταία 11 χρόνια (2009-2020). 


Στην έκθεση συναντάμε τις πρώτες επαφές του 'Ακη με την καλλιτεχνική δημιουργία μέσω της γνωστής τέχνης του Graffiti και την εξέλιξή της από τον τοίχο στον καμβά. Στα έργα του καλλιτέχνη βλέπουμε τις σπουδές και τους πειραματισμούς με το χρώμα, με το σχήμα και με την έκφραση μέσα από διάφορες τεχνικές.




Τα εγκαίνια της έκθεσης "Διαδρομή στο χρώμα" είναι στις 19 Σεπτεμβρίου από 11:00 το πρωί έως 24:00 το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη - Παλιό Δημαρχείο στην Παραλία Γλυφάδας, 16675.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 27 Σεπτεμβρίου, τηρώντας αυστηρώς όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού covid 19 κρατώντας αποστάσεις , φορώντας μάσκες προστασίας και κάνοντας χρήση αντισηπτικών.


"Οραματίζομαι μέσα από τα έργα μου και μέσα από την τέχνη μου να δώσω μηνύματα αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μου, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερο χρώμα, περισσότερη χαρά και πολύ αγάπη στην καθημερινότητα όλων μας. Μου είναι εξαιρετικά σημαντικό να εκφράζω τα συναισθήματά μου και να τα μοιράζομαι με τους συνανθρώπους μου -ιδιαίτερα στις μέρες μας- σε έναν κόσμο που δυστυχώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας αφαιρέσει τη σκέψη και το συναίσθημα. Η τέχνη για εμένα είναι μέσο έκφρασης του εσωτερικού μου κόσμου με πολύχρωμους συνδυασμούς και χρώματα. Η δημιουργία με βοηθάει να ξεχνώ τα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας"

Ευστάθιος ('Ακης )-'Αρης Κορωνάκης-Rohlf



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»