Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Εφημερίες φαρμακείων: 40ωρο/5ήμερο με ενισχυμένες εφημερίες

8/6/2016 11:51:56 πμ
Νέα απόφαση γ.σ. του ΦΣΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 


Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΔΣ του ΦΣΑ την περασμένη Κυριακή, ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις για τον κλάδο.


 

Σχετικά με το ωράριο:

 


  • 40ωρο/5ήμερο (Δευτέρα ως Παρασκευή) με ενισχυμένες εφημερίες.


 

«Η απελευθέρωση του ωραρίου και το σπάσιμο της σταθερής λιανικής τιμής είναι τα δύο απαραίτητα εργαλεία για να αναπτυχθεί η ανταγωνιστικότητα και η επιχειρηματικότητα και στον χώρο της λιανικής τιμής του φαρμάκου. Αυτή είναι η μήτρα του προβλήματος και η πάλη μας για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να στοχεύει και στην κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου», τονίζεται στο ενημερωτικό σημείωμα του Συλλόγου προς τα μέλη του.


 

  • Κατάργηση όλων των νόμων που αφορούν την απελευθέρωση του φαρμακείου από το 2010 μέχρι και σήμερα.

 


Για τις εφημερίες, η γ. συνέλευση του Φ.Σ.Α. καλεί το Δ.Σ. του συλλόγου να συγκαλέσει Γ.Σ. των τομέων μέχρι το τέλος Ιουνίου, ώστε οι τομείς να τοποθετηθούν στο θέμα των εφημεριών, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περιοχής. Επίσης σε μια νέα γενική συνέλευση να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τα θέματα του ιδιοκτησιακού, των ΜΥΣΥΦΑ και των ΓΕΔΙΦΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο αντιπρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής προτείνει μια άλλη λογική εκπροσώπησης






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους