Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Εφέτος το Race for the Cure® 2020 θα γίνει με digital… τρέξιμο

7/9/2020 3:53:35 μμ
Στέλνοντας μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία τού COVID-19, η διοργάνωση των αγώνων Race for the Cure® στην Ευρώπη, με το μαζικό, γιορτινό χαρακτήρα που έχουμε συνηθίσει, δεν είναι εφικτή για φέτος.

Όμως, ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να υπάρχει και οι ανάγκες των ασθενών για στήριξη είναι εξαιρετικά αυξημένες και πιο έντονες από ποτέ. Και, φυσικά, η ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση παραμένει σταθερή.

Γι' αυτόν το λόγο οι 30 διοργανώσεις Race for the Cure®, που είχαν προγραμματιστεί σε 22 χώρες της Ευρώπης, προσαρμόζονται στις συνθήκες και ενώνουν τις δυνάμεις τους, συμμετέχοντας στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 σε έναν κοινό, πανευρωπαϊκό, διαδικτυακό αγώνα, το digital Race for the Cure®.

Συμμετέχουν συμβολικά, συνδέονται διαδικτυακά #RFTC2020, ενισχύουν το σκοπό του Race for the Cure® και τα προγράμματα του Συλλόγου «'Aλμα Ζωής» στην Ελλάδα. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, ενώ το αντίτιμο συμμετοχής είναι 6€ και με αυτό οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές κλείνουν στις 27/9/2020. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους