Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Τι κερδίζει το χονδρεμπόριο από τα φάρμακα
Πώς διανέμονται οι τζίροι σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φαρμακαποθηκαρίων
Φαρμακαποθηκάριοι: Οι 9 φαρμακευτικές εταιρείες που υπο-εφοδιάζουν την αγορά
Να θεσπιστεί υποχρεωτική, e-συνταγογράφηση στη θετική λίστα

ECOFARM

9/2/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
Αποστολή της Ecofarm είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής με την παροχή υψηλής ποιότητας παραφαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων υγείας.


Το ιστορικό

Η Ecofarm ιδρύθηκε το 1996 από τέσσερις Έλληνες φαρμακοποιούς του πάγκου και τον Maurizio Ossino, επιχειρηματία ιταλικής καταγωγής, ο οποίος είναι και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.


Τα πρώτα βήματα

Αρχικά η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε γεωγραφικά κυρίως στο Νομό Αττικής, διαθέτοντας στην αγορά οινόπνευμα, οξυζενέ και αμμωνία. Η ποιότητα των προϊόντων της Ecofarm είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη αποδοχή τους από τους φαρμακοποιούς, γεγονός που οδήγησε την εταιρεία να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της με περισσότερα είδη αναλώσιμων παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Τα προϊόντα

Εκτός από τη μεγάλη γκάμα σε αναλώσιμα παραφαρμακευτικά προϊόντα (οινόπνευμα, οξυζενέ, βαμβάκι, θερμόμετρα, λάδια, ασετόν, αμμωνία, δοχεία, γάζες, βάμμα, μερκουρόχρωμα), η Ecofarm πρωτοπορεί και στις πωλήσεις επαγγελματικών ψυγείων και άλλων ειδών οργάνωσης και εξοπλισμού φαρμακείου (επαγγελματικά πιεσόμετρα, ζυγαριές φαρμακείου, ηλεκτρονικές ζυγαριές εργαστηρίου, επαγγελματικές ζυγαριές με υψομετρητή). Καλύπτει, έτσι, άμεσα και με πληρότητα τις εξειδικευμένες ανάγκες του επαγγελματία φαρμακοποιού, με αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών στον καταναλωτή.
Τέλος, την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπληρώνουν σειρές όπως τα «φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών», τα γυαλιά πρεσβυωπίας Vista Piu, τα προϊόντα manicure-pedicure Mörser Solingen αλλά και είδη συσκευασίας 8 διαφορετικών διαστάσεων για την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή από το φαρμακοποιό.
Έπειτα από 10 χρόνια ζωής η εταιρεία κατατάσσεται πλέον σε μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στην Ελλάδα σε πωλήσεις στον τομέα της.

Δυναμικό δίκτυο πωλήσεων

Σήμερα η Ecofarm δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια διαθέτοντας ένα έμπειρο και δυναμικό δίκτυο πωλήσεων, χωρισμένο σε περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Ελλάδας, έτοιμο καθημερινά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο φαρμακοποιό και κατ’ επέκταση στον καταναλωτή.

Η δυναμική ανάπτυξη συνεχίζεται…

Λίγο πριν από το τέλος του 2006 η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο τμήμα, το οποίο θα παρουσιάσει τα προϊόντα του, τα οποία αφορούν τον πλήρη εξοπλισμό, εξειδικευμένο και μη, του εργαστηρίου ενός σύγχρονου φαρμακείου, στην καθιερωμένη έκθεση των φαρμακοποιών Hellas Pharm, το Φεβρουάριο στην Αθήνα.

Αποστολή της Ecofarm είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής με την παροχή υψηλής ποιότητας παραφαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων υγείας.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η δημοσίευση προσέλκυσε χιλιάδες αναγνώστες και καλύφθηκε από 100+ ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο


Σχετικά άρθρα

Βράβευση της ΒΙΑΝΕΞ για τη διαχρονική της προσφορά στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
Η βράβευση δόθηκε από το ΕΚΠΑ σε ειδική εκδήλωση
Pfizer Hellas Band: Μια ιδιαίτερη εορταστική μουσική βραδιά
Από την Emfasis Foundation και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Συνδυαστικά εμβόλια γρίπης & Covid-19 ετοιμάζουν μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες
Ενώ προβλέπουν ότι ο εμβολιασμός κατά του Sars-Cov-2 θα γίνει ετήσιος