Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΕΒΕΑ – Ίδρυση FORUM Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων & Εξοπλισμού

19/1/2023 10:11:16 μμ
Με τη συμμετοχή των 5 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ενημερωτική σύσκεψη αναφορικά με την ίδρυση «FORUM Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων και Εξοπλισμού», με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πέντε συλλόγων του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην ιατροτεχνολογία, πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της προέδρου του ΕΒΕΑ Σοφίας Κουνενάκη Εφραίμογλου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ιατροτεχνολογικές επιχειρήσεις στο εμπόριο, την παραγωγή και εξαγωγή προϊόντων, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσχέρειες που περιορίζουν την ανάληψη νέων παραγωγικών πρωτοβουλιών και την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας. Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ εξέφρασε την πρόθεση του Επιμελητηρίου να συμβάλει στην άμβλυνση των εμποδίων και να ενθαρρύνει κάθε νέα αναπτυξιακή πρωτοβουλία, ενώ από όλους τους συμμετέχοντες τονίστηκε η δημιουργική διάθεση συνεργασίας για την εξέλιξη των σκοπών του FORUM με επίκεντρο τις επιχειρήσεις.

Από το Διοικητικό Προεδρείο του FORUM Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων & Εξοπλισμού συμμετείχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ Ανδρέας Μπεκυράς, Χάρης Λαμπρόπουλος και Ανδρέας Λεούσης. Από το ΣΕΙΒ ο πρόεδρος του ΔΣ Δημήτριος Νίκας από τον ΠΑΣΥΠΟΥ ο πρόεδρος του ΔΣ Ανδρέας Μπεκυράς και ο ΓΓ Αναστάσιος Πολιτόπουλος. Από τον ΠΑΣΥΠΙΕ ο πρόεδρος του ΔΣ Ευάγγελος Επιφάνης και ο ΓΓ Δημήτριος Κανελλόπουλος. Από τον ΠΣΑΠΟ ο πρόεδρος του ΔΣ Γεώργιος Παπουτσής και η Ελένη Χρονοπούλου. Από τον ΠΑΣΥΠΥ ο πρόεδρος του ΔΣ Γεώργιος Βιδάλης και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Θεοφανίδης. Συμμετείχαν επίσης στελέχη των αρμοδίων τμημάτων του ΕΒΕΑ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κώστας Μαριάκης, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα