Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Π.Φ.Σ.

27/3/2013 9:36:11 πμ
Ο Π.Φ.Σ. ενημερώνει για τη δραστηριότητά του τη βδομάδα που μας πέρασε (18-24/3)
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

20.3 Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις με εταιρείες στα πλαίσια βελτίωσης των καναλιών διανομής προϊόντων. Αντιπροσωπεία του Π.Φ.Σ. συναντήθηκε με εκπροσώπους των εταιρειών APIVITA και FARMEX.


21.3 Παρέμβαση στον ΕΟΠΥΥ για ενδεχόμενο πρόβλημα στην πληρωμή των φαρμακοποιών από τις τράπεζες κυπριακών συμφερόντων.


22.3 Παρέμβαση του Π.Φ.Σ. στο υπουργείο Οικονομικών για την προώθηση υπουργικής απόφασης που αφορά τη σύσταση των πειθαρχικών συμβουλίων.


23-24.3 Πραγματοποιήθηκε διημερίδα σχετικά με το μέλλον των Συνεταιρισμών και το θέμα της ρευστότητας προς τους ΣΥ.ΦΑ. και τα φαρμακεία, στην οποία παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία
Εμπλέκονται σε εικονικές εκτελέσεις συνταγών






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ