Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Εβδομάδα Πρόληψης για την Οστεοπόρωση

10/4/2025 4:20:17 μμ
«Γερά οστά, καλύτερη ζωή!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Πεταλούδα σε συνεργασία με το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. πραγματοποίησε τη δράση Εβδομάδα Πρόληψης για την Οστεοπόρωση «Γερά οστά, καλύτερη ζωή!», αυτή τη χρονιά σε συνεργασία με τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων. 


Από τις 31/03 έως και τις 04/04/2025 προσφέρθηκαν δωρεάν εξετάσεις οστικής πυκνότητας και προσωπική συμβουλευτική στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου, εξυπηρετώντας συνολικά 295 άτομα από τους οποίους 160 ασθενείς διαγνώστηκαν με οστεοπενία, ενώ 85 διαγνώστηκαν με οστεοπόρωση. 


Ο Παν. Αντάκης, υπεύθυνος του δικτύου Green Pharmacy δήλωσε: «Μέσα από αυτές τις δράσεις, στόχος του δικτύου Green Pharmacy είναι να αποτελεί το φαρμακείο της γειτονιάς χώρο αναφοράς για την υγεία των πολιτών, μέσα από την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και πρόληψης σε συνεργασία με άλλους φορείς υγείας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μέσω ενός νέου εκπαιδευτικού προγράμματος
Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ






Σχετικά άρθρα

ΕΜΑ: Τα πρώτα εισπνεόμενα φάρμακα με φιλικό προς το περιβάλλον προωθητικό αέριο
Αναμένουν την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
«Ας βάλουμε τέλος στην ηπατίτιδα! Μάθε την αλήθεια. Εξετάσου!»
Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ιογενούς Ηπατίτιδας
Υπ. Υγείας: Επιτυχημένη η δωρεάν υπηρεσία Διατροφικής Τηλεσυμβουλευτικής για παιδιά
Πολύ καλά τα σχόλια από τους γονείς, σύμφωνα με την Ε. Αγαπηδάκη
Έρευνα – Όπλο στα χέρια των ασθενών με Sjögren
Η έρευνα φέρνει γνώση, η γνώση φέρνει αλλαγή