Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Δύο διακρίσεις για την Hyalumed στην Hellas Pharm!

15/3/2018 12:53:52 μμ
Σημαντική υποδοχή επιφύλαξε ο κόσμος του φαρμακείου στην Hyalumed!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σημαντική υποδοχή επιφύλαξε στην Hyalumed ο κόσμος του φαρμακείου που επισκέφτηκε την έκθεση Hellas Pharm! 


Δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία του διημέρου, ήταν:

  • H μοναδική προωθητική ενέργειά της, με τίτλο «Ταξιδέψτε με το φαρμακείο μας», κατά την οποία με αγορές προϊόντων αξίας 60 ευρώ και άνω, οι πελάτες κάθε φαρμακείου κερδίζουν ένα υπέροχο ταξίδι στη Σαντορίνη ή την Κρήτη με 3 δωρεάν διανυκτερεύσεις!

  • Η παρουσίαση του μοναδικού φυσικού επουλωτικού Abilar με Ρητίνη νορβηγικής ελάτης, για την επούλωση τομών, εκδορών, πληγών και εγκαυμάτων με φυσικό τρόπο.
    Το Abilar έχει τριπλή δράση: Επουλωτική, Aντιφλεγμονώδης & Aντιμικροβιακή.

 


Επιπλέον, η Hyalumed παρουσίασε στους φαρμακοποιούς ένα πλήθος από καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα για το ελληνικό φαρμακείο:

Το plus για τα πόδια


Το Vein plus, με Διοσμίνη + Εσπεριδίνη, ανακουφίζει από τα συμπτώματα πρηξίματος και βάρους στα πόδια. Δρα ως βοηθητική θεραπεία στην αντιμετώπιση των επιπλοκών της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας των κάτω άκρων.

Αποτελείται από φυσικά φλαβονοειδή που δρουν στο φλεβικό σύστημα, βελτιώνοντας τη φλεβική κυκλοφορία. Η μοναδική micronized μορφή των φλαβονοειδών εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφησή τους.

Η  Vein Cream, 150ml χρησιμοποιείται για την ευεξία και την ανακούφιση των κάτω άκρων. Ανακουφίζει από το αίσθημα βάρους και κούρασης στα κάτω άκρα. Προσφέρει ευεξία στα ταλαιπωρημένα πόδια. Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης οιδημάτων. Προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Πρωτοποριακή σύνθεση με πλούσια δραστικά συστατικά: Διοσμίνη & Εσπεριδίνη, Έλαια από Αβοκάντο, Εσκίνη, Cooling Agent.

Διαλύει τον πόνο

Το Remius είναι ένα δερματικό διάλυμα δικλοφαινάκης για τοπική χρήση. Ανακουφίζει από τον πόνο και τις φλεγμονές στις αρθρώσεις & από τα συμπτώματα της οστεοαρθίτιδας. Με το μοναδικό διαλύτη DMSO, ο οποίος αυξάνει την απορρόφηση της δραστικής ουσίας από το δέρμα. Είναι αποτελεσματικό στα ίδια συμπτώματα με την πόσιμη θεραπεία, αλλά διαθέτει μεγαλύτερη ασφάλεια*. 

Ενυδάτωση και αντιγήρανση με τη νέα σειρά OR Moisturizing και OR Age Control

Η σειρά ΟR Moisturizing, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και φροντίδα. Η σειρά OR Moisturizing αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός, κρέμα ματιών, ορό προσώπου και κρέμα σώματος.

Η σειρά OR Αge Control δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, προσφέροντας εντατική φροντίδα και πρόληψη ενάντια στη γήρανση και τη φωτογήρανση της επιδερμίδας. Η σειρά OR Αge Control αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός, κρέμα ματιών, ορό προσώπου και κρέμα για το λαιμό & το ντεκολτέ.


Περισσότερες πληροφορίες για την Hyalumed

Λ. Βουλιαγμένης 512, 174 56 , 'Aλιμος, Αττική

Τ: 218 218 9914, F: 210 3818442

info@hyalumed.gr

*Tugwell et al (2004) The Journal of Rheumatology 2004;31-10:2002-20

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά για αδυνάτισμα στην ελληνική αγορά
Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο
Pharmasept Baby Care: Η πρώτη φροντίδα μετά τη μαμά
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Podia Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού
CeraVe: Η επανορθωτική κρέμα Advanced Repair Ointment έρχεται στην Ελλάδα
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού