Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Δύο βραβεία απέσπασε ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στα φετινά Best In Pharmacy Awards

26/9/2022 3:50:47 πμ
Για την «Καλύτερη πολιτική παράδοσης παραγγελιών» και την «Καλύτερη διαφημιστική καμπάνια στους επαγγελματίες υγείας»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: Ζανέτ Αρτινιάν/Communications Manager Adbert, Μηνάς Τριαλώνης/Managing Director Adbert, Σοφία Μητάκου/Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Μίλτος Αγιούμπ/Αντιπρόεδρος ΔΣ Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Κωνσταντία Νικολαΐδου/Διευθύντρια Εργασιών, Επικοινωνίας, Ανθρώπινου Δυναμικού & Πιστοποιήσεων Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Κωνσταντίνα Κατσακιώρη/Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στήριξε ως χορηγός, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το θεσμό των Best In Pharmacy Awards. Μάλιστα στη φετινή διοργάνωση υπήρξε 40% αύξηση στη συμμετοχή εταιρειών και 60% αύξηση υποψηφιοτήτων σε σχέση με την περσινή χρονιά, γεγονός που την καθιστά την πλέον πετυχημένη από την έναρξη του θεσμού. Για πρώτη φορά φέτος, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ συμμετείχε στη διαδικασία και ως υποψήφιος, καταφέρνοντας να αποσπάσει δύο βραβεία. 

H Κωνσταντία Νικολαΐδου, Διευθύντρια Εργασιών, Επικοινωνίας, Ανθρώπινου Δυναμικού & Πιστοποιήσεων του Ομίλου παρέλαβε με μεγάλη χαρά το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη πολιτική παράδοσης παραγγελιών» από την Πρόεδρο της ΕΕΦΑΜ, Ντανιέλα Μάλο.

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη διαφημιστική καμπάνια στους επαγγελματίες υγείας» απονεμήθηκε στον Μίλτο Αγιούμπ, αντιπρόεδρο ΔΣ του Ομίλου, από την Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Σοφία Μητάκου, καθηγήτρια Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. 

«Η φετινή βράβευση αποτελεί για τον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ επισφράγιση των ενεργειών των ανθρώπων του για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στα φαρμακεία που εξυπηρετεί. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στη γιορτή μας για τα 40 χρόνια λειτουργίας μας, καθώς και όσους μας εμπιστεύονται καθημερινά για την παράδοση των παραγγελιών τους! Μαζί συνεχίζουμε…», δήλωσε σχετικά η διοίκηση του ομίλου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών