Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Δυναμική παρουσία της ELPEN στη διεθνή έκθεση CPhI

11/12/2021 6:51:21 μμ
500 εκπρόσωποι του φαρμακευτικού κλάδου πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ELPEN συμμετείχε για 11η χρονιά στη διεθνή έκθεση CPhI Worldwide, που πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2021 στο Μιλάνο της Ιταλίας και διαδικτυακά από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2021. Αποτελώντας μία από τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις στο χώρο του φαρμάκου, η CPhI Worldwide είναι το σημείο συνάντησης χιλιάδων επαγγελματιών και προμηθευτών φαρμάκων από όλο τον κόσμο. Η διεξαγωγή της γίνεται εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου φαρμακευτικού επιχειρείν.

Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, το περίπτερο της ELPEN προσέλκυσε ένα μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων στην έκθεση. Στο πλαίσιο αυτό, περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι του φαρμακευτικού κλάδου πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη της εταιρείας, με στόχο την παρακολούθηση της πορείας των συμφωνιών που είναι σε εξέλιξη, αλλά και την προώθηση των προϊόντων ιδιοκτησίας της ELPEN στις αγορές εξωτερικού.

Παράλληλα, διερευνήθηκαν νέες ευκαιρίες για την ελληνική αγορά σε πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα, καθώς και συνεργασίες ανάπτυξης νέων μορίων με καταξιωμένες ευρωπαϊκές εταιρείες. Η περαιτέρω αύξηση των εξαγωγών αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του επενδυτικού πλάνου ύψους 125 εκ. ευρώ, που υλοποιεί ήδη η ELPEN με την κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής φαρμάκων και ενός πάρκου Έρευνας και Καινοτομίας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη επενδύσεων και νέων εργοστασίων των φαρμακευτικών εταιρειών στην περιοχή
Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και των ΣΥ.ΦΑ. Νότιας Πελοποννήσου και Έβρου






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών