Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Οι αξίες που την ανέβασαν στο Top 10 των επιχειρήσεων του κλάδου

6/11/2023 10:02:58 μμ
Εδώ και 3 γενιές αποτελεί σταθερό και αξιόπιστο κρίκο στην καθημερινή εφοδιαστική αλυσίδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ Φαρμακαποθήκη Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου εδώ και 3 γενιές, αποτελώντας έναν σταθερό και αξιόπιστο κρίκο στην καθημερινή εφοδιαστική αλυσίδα του φαρμακείου. Από το 1949 που ιδρύθηκε η φαρμακαποθήκη στην αρχική της μορφή, παραμένει σταθερά στο πλευρό του φαρμακοποιού, αναπτύσσεται και εξελίσσει διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας της, την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της. Βρίσκεται δε στο Top 10 των επιχειρήσεων του κλάδου.


Από την αρχή της ιστορίας της αντιμετωπίζει με ευθύνη και σοβαρότητα το ρόλο της στην εφοδιαστική αλυσίδα του φαρμάκου. Οι αξίες που κινούν την εταιρεία είναι το επαγγελματικό ήθος, οι σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες και τους προμηθευτές της, καθώς και οι γερές βάσεις στις σχέσεις με το ολοένα αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό της. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 110 εργαζομένους με μέσο χρόνο παραμονής στην εταιρεία 11 έτη, ενώ ήδη 6 εργαζόμενοι συνταξιοδοτήθηκαν. Η στελεχιακή ομάδα εκπροσωπείται από γυναίκες και άνδρες με αναλογία 1:1, ενώ εφαρμόζονται έμπρακτα ισότιμες πολιτικές ενάντια σε κάθε είδους διακρίσεις.


Η συνεχής ανοδική εξέλιξη της εταιρείας οφείλεται:

  • Στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση φαρμακοποιών με τη δική τους τηλεφωνήτρια. Έτσι παρέχεται η απαραίτητη σταθερότητα στην επικοινωνία και συνεργασία και επιτυγχάνεται η άμεση επίλυση θεμάτων.
  • Στις εγγυημένες, καθημερινές παραδόσεις σε σταθερές ώρες προς όλα τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, με ιδιόκτητα οχήματα για την Αττική και με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρείες για την κάλυψη της υπόλοιπης Ελλάδας. Έτσι οι συνεργάτες φαρμακοποιοί μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους.
  • Στην έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό: Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα B2B και η αναβάθμιση των in-house αυτοματισμών και εξοπλισμού προσφέρουν ευκολία και ταχύτητα στη λήψη των παραγγελιών, πρακτικά μηδενικά λάθη, καθώς και ευελιξία για λήψη παραγγελιών εκτός ωραρίου λειτουργίας της φαρμακαποθήκης.
  • Στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών: Υποστήριξη Μηχανογράφησης φαρμακείων, υπηρεσίες 3Party Logistics.
  • Στην αναζήτηση νέων συνεργασιών: Γνώμονας ήταν πάντα και παραμένει ο υγιής ανταγωνισμός και το επαγγελματικό ήθος.

Έμφαση στην ποιότητα

Η ποιότητα αποτελεί όχι μόνο αναγκαία προϋπόθεση για τη λειτουργία της εταιρείας αλλά και βασική της αξία. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ Φαρμακαποθήκη εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Αυτοέλεγχοι, χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού, αξιολόγηση και επιλογή προμηθευτών, συνεχής εκπαίδευση είναι μόνο μερικές από τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει, προκειμένου να διασφαλιστεί η άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών της. Όλα τα παραπάνω πιστοποιούνται από τον ΕΟΦ και ανεξάρτητους διαπιστευμένους φορείς, όπως TÜV AUSTRIA HELLAS και DQS.


Στόχος της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ είναι να συνεχίσει την πορεία της, με το ελληνικό φαρμακείο στο επίκεντρο και να εμπλουτίσει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους συνεργάτες φαρμακοποιούς μέσα από την παρακολούθηση των εξελίξεων, την ενημέρωση και την ανάπτυξη της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα.


Πηγή: Φαρμακευτικός Κόσμος #195 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.